VAGA

PUTOVANJE-PISMO-UDOVAC

Ljubav

reklame

Vage imaju razloga da se raduju maju mesecu, bar većem njegovom delu. Vi ste u jednom odličnom raspoloženju, u pokretu, optimistični, veseli, u kontaktu ste sa mnogo ljudi, a moguće je da neki od vas planiraju i putovanjce onako, « za svoju dušu ». Mnogo druženja, mnogo pozitivne atmosfere, mnogo varnica i lepe komunikacije sa suprotnim polom. Ne dajte samo da vas krajem meseca okupira razmišljanje o nekom bivšem partneru. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Idite napred, ne unazad. Oni koji su u vezama i brakovima u mesecu su koji im donosi zadovoljstvo i pravu komunikaciju sa partnerom.

Posao

Poslovno, maj je izvanredan sa puno novih ponuda, sa jakim mogućnostima da pokrenete nove poslove i da napravite dogovore, pogotovo sa inostranstvom. Živa energija kojom je ispunjen ovaj period jako će vam prijati, samo gledajte da se ne preforsirate jer će tempo dešavanja biti baš brz. Odlično vreme i za one koji su nezaposleni, pogotovo ako svoju šansu traže u nekim kreativnim ili trgovinskim poslovima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada će vam novac uglavnom samo prolaziti kroz ruke…

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali treba obratiti pažnju na mogućnost povreda. Takođe, oprez u saobraćaju je neophodan. Starijim Vagama prolazne tegobe.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

ŠKORPIJA

PORUKA-GUBITAK-UDOVICA

Ljubav

U ovom mesecu ste « bez dlake na jeziku » , što nikako neće pogodovati vašim emotivnim i bračnim konekcijama. Sve što želite da saopštite partneru možete, ali na jedan lakši i suptilniji način, jer će inače dolaziti do žučnih rasprava i svađa. Povremeno ćete se ponašati kao da baš želite da isprovocirate problem. Jasno je da ste željni nekih promena u odnosu, ali možete izabrati i mnogo bolji put od ovog, zar ne ? Nemojte posle da vam bude žao….Ako ste slobodni, strasti vas vuku i bićete skloni da se upuštate u priče i pričice koje vuku samo ka avanturi i nekim neobaveznim kontaktima.

Posao

Neka unutrašnja sila vas prosto gura da napravite promenu, zaokret, da promenite postojeće stanje. Osećate se stegnuto u trenutnim okolnostima i želite da što pre napravite presek. Iz tog razloga možete biti nepredvidivi u ponašanjima i izjavama, pa vaši poslovni kontakti i odnosi sa nadređenima i saradnicima mogu povremeno biti protkani vrlo burnom energijom. Slede vam počeci nekih novih poslova, projekata, dogovora. Sve će se dešavati na brzinu, bukvalno preko noći. Novac – onako….

Zdravlje

Loše životne navike oduzimaju vam snagu i energiju. Pokušajte da promenite nešto. Nervoza je prisutna – pronađite način da se rasteretite – kroz više opuštanja I fizičku aktivnost

loading...