VODOLIJA

TUGA-VESELJE-DETE

Ljubav

reklame

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom je dosta promenljiv tokom maja meseca. U jednom momentu ste oboje distancirani i daleki, već u sledećem sve puca od optimizma, dobrog raspoloženja i zajedničkih planova. Ako ovu energiju usmerite na pravi način, bićete više nego zadovoljni dešavanjima i pozitivnim promenama koje će se pokrenuti u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih Vodolija, slična situacija je i kod vas. U jednom trenutku ste dovoljni sami sebi, okupirani nekim svojim ličnim interesima i planovima, u narednom – jurite iz provoda u provod, družite se i upoznajete nove interesantne osobe.

Posao

Možda smatrate da se nikad ništa u poslovnom segmentu neće promeniti u onom pravcu koji vi želite, ali grešite. Eto od druge dekade maja promena, eto nekih novih mogućnosti, eto preokretaiI situacija koje vas guraju u nekom potpuno drugačijem pravcu nego do sada. Mogu se dogoditi neke fine situacije na postojećem radnom mestu, možete u potpunosti promeniti posao, ili ćete pak ostvariti neku saradnju koja će vam i te kako goditi. U svakom slučaju – maj je mesec promena i noviteta za vas. Novac – solidno.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli u prvom delu meseca imati meteoropatske reakcije. Što se mlađih tiče – dobro se osećate. Više fizičkih aktivnosti.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

RIBE

LJUBAVNICA-GUBITAK-ČEZNJA

Ljubav

Kod slobodnih – velika želja za emotivnom stabilnošću, ali bojim se da osobe koje se pojavljuju tokom ovog meseca ne mogu da vam donesu to za čime žudite. Naglašeni su prolazni kontakti i odnosi, nešto što više liči na avanturu ili tajnu priču. Ako želite onu pravu ljubav, na žalost – moraćete da budete još uvek strpljivi i da je sačekate…..maj tu ne može da vam izađe u susret. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima – definitivno je potrebno da i vi i partner učinite sve što je u vašoj moći da biste odnos popravili i stabilizovali. Vrlo promenljivo funkcionisanje i povremeno jako nezadovoljstvo.

Posao

Iako će sam početak meseca biti prilično dobar, možda i sa nekim jakim poslovnim šansama, ostatak ovog perioda neće ispuniti vaša očekivanja. Mogući su problemi u kolegijalnom okruženju, bićete zbunjeni ponašanjima onih na koje ste do sada računali. Moguće je da je u pitanju zavist, pa nemojte da vas iznenadi ukoliko neko od kolega bude pokušavao da vam smesti « zvrčku » ili da vas olajava. Ne obraćajte pažnju na ovo, budite korektni i odgovorni kao i do sada. Finansijski – povećanje troškova.

Zdravlje

Nestabilan mentalni segment od početka druge dekade maja. Pokušajte da uradite nešto po pitanju svojih navika. Starijima – kičma, naročito lumbalni deo.

loading...