DEVICA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

ČEŽNJA-VESELJE-PUTOVANJE

Ljubav

Ne dozvolite da se druge osobe umešaju u odnos sa voljenom osobom – bilo da su to porodica, prijatelji, ili pak neko „sa strane“. Iako početkom meseca nešto zvaničan i hladan, odnos sa partnerom se može popraviti ukoliko se oboje malo potrudite. Ukoliko ste usamljeni možete se zaljubiti na putovanju ili upoznati osobu koja živi u drugom gradu.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Trebaće nešto više vremena da se ova priča razvije, ali ima dobre predispozicije za trajnost. Takođe, neki od vas početkom meseca mogu obnoviti kontakt sa starom simpatijom. Možete krenuti sa viđanjima, a neki odnosi se čak u ovom periodu mogu obnoviti.

Posao

Početkom meseca nećete biti naročito zadovoljni. Suviše dugo čekate na promene ili na rešavanje pitanja koja su vam veoma važna. No, u ovom slučaju za decembar ne važi da se „po jutru dan poznaje“ – itekako postoje šanse da već polovinom meseca vaši planovi krenu ka realizaciji. Sledi vam više poslovnih putovanja a nekima od vas i kontakti sa stranim firmama. Finansijski – promenljivo.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija, osim onim Devicama koje imaju bilo kakvu hroničnu boljku. Mlađi – bilo bi dobro da se više rekreirate.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...