ŠKORPIJA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

NEŠTO NOVCA-LOPOV-LJUBAVNIK

Ljubav

I vaš znak bi trebao da vodi računa i ne pretera u svojim tajnim aktivnostima – bez obzira da li krijete konkretno osobu sa kojom se viđate „sa strane“ ili jednostavno – niste otvoreni pa partneru delujete kao da nešto muljate. U ovom drugom slučaju – vašu tajnovitost voljena osoba može shvatiti potpuno pogrešno – i naravno – može doći do problema, izliva ljubomore, čak i prekida komunikacije na neko vreme.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Ako je za utehu – poslednja dekada decembra ipak će doneti rasterećenje i mir. Oni koji su sami, imaju ljubavnih šansi u drugom delu meseca – mogu postati prilično romantični i zaneti se nekim….

Posao

Malo ćete da brljate na poslu – stigao vas je umor i teško vam je da se skoncentrišete, a posla kao za baksuz – ima preko glave. Vodite računa samo da ne poremetite odnose sa kolegama, saradnicima, a posebno sa šefovima. Budite spori na jeziku kada je bilo kakav vid rasprave u pitanju. Finansijski ćete moći da se opustite tek u poslednjoj dekadi meseca. Mnogo planiranih troškova, ali više neplaniranih.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Zdravstveni segment nije baš bajan. Prvenstveno je imunitet na udaru i bićete lako podložni respiratornim infekcijama. Povedite računa i o ishrani.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...