Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine
Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Ekskluzivno vam objašnjavamo horoskopski šta će da vam se događa tokom meseca decembra na ljubavnom planu. Saznajte svoje ljubavne tajne u ljubavnom horoskopu za decembar 2019 godine..

OVAN

Ovaj mesec će biti izazov za Ovnove u vezi. Biće ti teško da razumeš šta su tačno potrebe tvog partnera, tako da ako imate o čemu da pričate da je prilično delikatne prirode, možda nije pametno da sad pokrećeš tu temu, bez obzira koliko te stresira nerešena situacija. Sada je vreme da se fokusiraš na druge stvari. Izbegavaj konflikte jer je tenzija i više nego očigledna među vama, no pokušaj da predložiš svojoj drugoj polovini da probate nešto novo i drugačije, prijaće vam.

Slobodni Ovnovi će pred sobom imati uzbudljiv ljubavni mesec. Sa većom kvotom izlazaka koje donosi decembar će automatski biti povećana količina novih ljudi koje ćeš tek upoznati, a sa nekoliko njih se baciti i u ozbiljan flert. Pre nego se upustiš u nešto ozbiljnije, obrati pažnju na ono što ti želiš i na ono što ti je potrebno.

PROČITAJTE: Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

reklame

kako bi mogla da napraviš procenu pre nego započneš odnos. Jedan određen dejt će ti pomeriti okidač u glavi, gde ćeš se automatski osećati motivisano da radiš na sebi, što će ti doneti novu pozitivnu energiju koja će ti itekako prijati.

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine
Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine

BIK

Dolazi vreme kada će slobodni Bikovi se pre opredeliti da slobodno vreme provedu sa svojim partnerom nego bilo gde drugde. Intimni razgovori, duge noći i automatski poboljšavanje emotivne veze između vas dvoje. Možda ćeš poželeti na trenutke da ostaneš sama sa svojim mislima, potencijalno dobiti osećaj da treba sama sve to da “preživiš” jer će biti nalet talasa potisnutih emocija, ali to nije pametno. Spasi sebe kontroverznih situacija koje donose probleme, priznaj svoje greške i prepusti se partneru u potpunosti. Ovo je vaš mesec za uživanje.

Slobodni Bikovi se raduju promenama koje slede na ljubavnom planu. Prihvatanje sebe je novi korak za tebe i samim tim prihvataš svoje nove planove koji tek slede.

PROČITAJTE: Kineski godišnji horoskop za 2020. godinu: Godina pacova donosi magiju

Putovanja u toku decembra bi mogla da ti donesu potencijalne ljubavne avanture, ali svakako ne treba da juriš u odnos, no uspori i vidi da li ima poente uopšte biti u nekom ljubavnom odnosu sa tom osobom. Ne deli svoje “nagle” zaključke sa ljudima, neki bi mogli da iskoriste tvoje reči protiv tebe, naročito kada je u pitanju ljubavno polje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...