BLIZANCI po ciganskim kartama decembar 2019 godine

NEŠTO NOVCA-ČEŽNJA-NEPRILIKA

Ljubav

Što manje se vraćajte na stare teme sa partnerom, što više izbegavajte bilo kakvu situaciju koja može mirisati na raspravu….Sigurna sam da vam smetaju i neka nerešena pitanja i da vas muče sumnje – ali ako već želite da razgovarate o tome, onda birajte drugu dekadu meseca koja je najmirnija i u kojoj će ti razgovori biti najkonstruktivniji.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Ukoliko ste usamljeni čekate na tu poruku od bivšeg partnera – ako vam bude dosadilo čekanje – pošaljite je vi. Ne mislim da ćete dobiti bilo šta spektakularno, ali makar probajte. Novi kontakti uglavnom preko društvenih mreža – i to više njih.

Posao

Natovarili su vas obavezama – i kolege i saradnici….a izgleda mi da ste i vi jedan veliki deo obaveza natovarili sami sebi – uglavnom time što ste u prethodnom periodu zanemarivali ono što morate završiti. Pa dobro – malo ćete trčećim korakom kroz decembar, malo ćete se nervirati, malo rasipati na sto strana – ali ćete sve privesti kraju do kraja godine….utešno, zar ne? Finansijski – bolje, ali ne sjajno.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Po pitanju zdravlja nećete se baš proslaviti. Mogućnosti za prehlade, a postoji mogućnost i za padove i povrede. Starijima – kičma.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...