VAGA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

DAR-KUĆA-SMRT

Ljubav

Oni u vezama i brakovima bi trebali da budu nešto oprezniji, jer gde god je karta Smrt – tu postoji mogućnost otežanja, čak i prekida odnosa. Dakle – trudite se da tokom ovog meseca olakšate i sebi, ali i voljenoj osobi – ukoliko postoje situacije i pitanja koja vas muče, potrebno je o njima razgovarati a ne kumulirati nezadovoljstvo i pokrenuti raspravu koja bi onda mogla da ode u nepredviđenom pravcu.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Oni koji su usamljeni neka budu svesni toga da će novo započete veze u decembru uglavnom biti karmičke prirode, koliko god im početak bio bajan, sjajan i predivan. Takođe – i dalje ste pod uticajem prošlosti.

Posao

Decembar je za vas ujedno vrlo bitan, ali i prilično naporan poslovni mesec. Mogući su i prekidi saradnji. Morate se postaviti vrlo odgovorno, ali u isto vreme biti spremni na kompromis i pronalaženje zajedničkog jezika. Ukoliko se zanosite mišlju da pokrenete svoj biznis, bilo bi dobro da ipak sačekate ulazak u narednu godinu. Po pitanju finansija dosta nestabilna i promenljiva situacija.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Žlezde, bubrezi, kičma, hormoni – sve ovo može u jednom trenutku biti na udaru. Takođe, potrebne su promene u ishrani i više kretanja.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...