VODOLIJA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

DETE-LJUBAV-NEŠTO NOVCA

Ljubav

Potrudite se samo da komunikacija sa voljenom osobom ili bračnim partnerom bude kvalitetna, otvorena i iskrena – i nemate razloga za brigu tokom ovog decembra. Provodite što više vremena zajedno jer vam ta atmosfera, kao i okruženost pozitivnim ljudima povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Oni koji su usamljeni itekako će biti pogledani od strane ljubavi tokom decembra.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Više osoba će biti oko vas, ali ćete vi umeti da prepoznate koja je ona prava i da joj se okrenete. Ovo je vreme kada možete okrenuti novu životnu stranicu i jako se zaljubiti! Uživajte!

Posao

Čini mi se da će vam ili misli biti na nekoj drugoj strani, ili će vas pak poneti pretpraznično raspoloženje – u svakom slučaju često ćete tokom decembra samo otaljavati ono što morate i gledati da što pre zbrišete sa posla. Vodite računa da ovim ponašanjem ne napravite problem sebi, ali i da ne propustite da uradite stvari koje su vam od značaja….Imate dobre poslovne šanse, ne spavajte – koristite ih!

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Neodgovorno ponašanje može biti prisutno i po pitanju zdravlja. Oblačite se adekvatno vremenskim prilikama, vodite računa i o ishrani, ali i o odmoru i fizičkoj aktivnosti.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...