RAK po ciganskim kartama decembar 2019 godine

LOPOV-PUTOVANJE-VESELJE

Ljubav

Okupiranost ličnim prioritetima učinila je da ste maltene pa potpuno „slepi i gluvi“ za partnerove potrebe i želje. Druga strana ne može da vas uhvati ni za glavu ni za rep i zajednički momenti su sve ređi i ređi. Vreme vam je da se malo opasuljite i da shvatite da morate više biti posvećeni odnosu u kojem ste.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Na svu sreću – od početka druge dekade malo će popustiti obaveze a vi biti više okrenuti osobi koju volite. Ukoliko ste usamljeni – preskačite prvu polovinu meseca jer ćete naletati uglavnom na osobe koje bi želele samo avanturu ili tajnu priču sa vama. Ostatak decembra – odličan!

Posao

U prvoj polovini meseca kao da će se na vas obrušiti sve moguće obaveze i zadaci i izazovi. Nećete znati gde udarate u pokušajima da sve privedete kraju i rešite na najbolji način. U ovom periodu nemojte pokretati ništa novo (bar ne u prvoj dekadi) već se pre usmerite na zaključke i završetke. Ostatak meseca donosi vam dobre ponude, više pokreta i putovanja i moguće i saradnju sa inostranstvom.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Oprez u saobraćaju tokom prve dve dekade decembra važi za sve Rakove. Mlađima je zdravstvena situacija solidna, dok stariji mogu imati problem sa krvnim sudovima.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...