JARAC po ciganskim kartama decembar 2019 godine

TUGA-BOLEST-ISTINA

Ljubav

Da je u emotivnim vezama i brakovima sjajno stanje – pa i nije. To ne znači da ste vi i partner nestabilni, već pre izgleda kao da ste se udaljili jedno od drugog, svako funkcioniše u nekom svom ritmu i vodi računa o svojim interesima. A ljubav je negde u dvadesetom planu. Tek u drugom delu meseca postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje – i to samo ako se oboje potrudite i više vremena provodite zajedno.

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019 godine
reklame

Ukoliko ste usamljeni em ste još uvek povremeno okrenuti ka prošlosti, em se ne pojavljuje niko nov ko bi vas zaista „pomerio“. Do susreta i kontakta sa prošlošću može doći, a novo…..pa prilično teško….

Posao

Vaši planovi se odvijaju dosta sporo. Realno gledano – ništa vam se konkretno ne postavlja kao prepreka, ali kao da se svima onima sa kojima radite i planirate ne žuri uopšte. Sve ide korak po korak…Da, ova sporost, ali i težina u vašoj glavi zbog toga, svakako je evidentna…ali morate dozvoliti da sve ide svojim tokom…Živnućete u drugom delu meseca jer će se neke stvari konačno pokrenuti.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja, više fizičke aktivnosti. Takođe, potrebno vam je da što češće budete u društvu ljudi koji vam vraćaju, a ne oduzimaju energiju.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...