Žene Ovnovi su temperamentne

Pripadnica ovog znaka uvek će podržati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interesovanje partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena – emotivno i fizički. Tada postaje frustrirana i inadžija.

par

Žena Bik želi redovan seks

reklame

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njen se muž može ponositi takvom ženom. Probleme će mu napraviti ako se po njenim merilima ne ponaša racionalno, ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan seksualan život je važan, a ako ne dobija dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona neveri. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Žene Blizanci žele puni paket

Pripadnice ovog znaka pre braka su buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su da se prilagode i to ublaže. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost – nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, veze sa širom porodicom… Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo liči na obavezu. Zahtevna je, ali sve što traži spremna je i da sama uzvrati.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.