Žena Jarac ima velik libido

Ona ima tradicionalne stavove, a čega se god prihvati želeće da bude najbolja, pa život sa njom može ponekad izgledati kao takmičenje u kojem treba zadovoljiti stroge kriterijume. Ne voli nepridvidive situacije i želi da kontroliše sve što može ugroziti finansijsku sigurnost. Seks joj je izuzetno važan, libido joj je velik i odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U podizanju dece je pravi učitelj za život.

par

Žena Vodolija je zaigrana

reklame

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za celi život. Otvorena je sa osećanjima i potreban joj je partner koji ima svoja interesovanja kako bi zadržao njeno, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelj je nekonvecionalna i puna ljubavi, pravi prijatelj detetu.

Žene Ribe su romantici

Ribe su idealan “materijal” za brak – u ljubavi su spremne da ispune svaku želju svog partnera, a posvetiće se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su to što sve pokreće. Cene romantiku ali ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari – povlačiće se u sebe i njihova će ljubav postupno umirati, a one će misliti kako su pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.

24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.