Žena Rak je puna ljubavi

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti – puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobija, ona je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva. Ako on ni na to ne reaguje, može mu zagorčati život i potpuno zagospodariti odnosom.

par

Žena Lav mora biti željena

reklame

Lavica uvek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, a spremna je i da se žrtvuje za to. Seks joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Divi li se i poštuje li supruga, vrlo je odana i verna te ga podstiče da zajedno postanu još bolji. Ako se njena ljubav izgubi, često je neverna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se deci.

Žena Devica je prijatelj

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku je vrlo osećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razume i sa kim se može zabavljati. Važno joj da sve ima “pod kontrolom”, pa stoga želi i odgovornog muža koji će se konsultovati sa njom. Ako joj se suprug zameri, sklona je hladnoći i pasivnoj agresiji. Od svih znakova, ova žena ima najveću sklonost “ucene seksom” – čak i ako ga ona želi, odbijaće ga kako bi kaznila supruga.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.