Ako često viđate VRANE obratite pažnju na PORUKU KOJU NOSE

Vrane su simbol misterija, smrti, magije i intriga.

One su zaradile svoje mesto u fikciji kao uglavnom negativni elemenati, ali tradicionalno imaju nešto dinamičnije i raznolikije postojanje.

Vrane po raznim predanjima i legendama mogu s lakoćom putovati različitim dimenzijama kao što su carstvo snova, zemlja mrtvih, dom bogova, pakao i nebesa. One često nose poruke s ovoga i onoga sveta.

reklame

Skupina vrana se zove “ubistvo vrane” i ovaj maštoviti opis prenosi mišljenje javnosti o njima. One su vrlo inteligentne, inteligentne kao i većina primata, u stvari.

One su vrlo društveno razvijena bića, imaju složene metode u međusobnoj konverzaciji. U kombinaciji s visoko razvijenom memorijom, njihovo ponašanje se razlikuje od bilo koje druge porodice ptica.

Promena

U svim kulturama, vrane su vesnici promene. One predstavljaju duboke i snažne elemente prirode. Prisutne su gde god postoji život i smrt. One ne podležu istim hirovima kao ostale ptice.

vrana

Ako se odluče otići negde, to je zato što one to žele, ne zato što njihov opstanak zavisi od toga. Time njihovi izbori destinacija izgledaju još čudnije.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.