Svaka druga žena ima problem da doživi vrhunac, pokazuje istraživanje Univerziteta Valparizo. Ma kako ženski orgazam bio misteriozan, naučnici su ustanovili da ga ovo najviše koči.

GODINE

Mlađe žene imaju više problema. Čak 40 posto devojaka u 20-im ne može da doživi orgazam. Na isto se žali 30 odsto 30-ogodišnjakinja. Mlađe imaju manje iskustva, ponekad su potrebne godine da bi žena otkrila šta je uzbuđuje. Takođe, mnoge se stide da kažu šta žele i češće menjaju partnere, a istraživanja pokazuju da je orgazam češći u dugogodišnjim vezama. Ako želite da budete pravi ljubavnik, pitajte je šta želi, slušajte i prostudirajte žensku anatomiju.

reklame

seks

NEMA UZBUĐENjA

Svaka druga žena, koja nikada nije doživela vrhunac, priznala je da nije bila uzbuđena. Postarajte se da je zagrejete tokom predigre pre nego što pređete na glavni čin.

VLAŽNOST

Suprotno mišljenju većine muškaraca, nije nemoguće da žena bude mentalno uzbuđena, a fizički nije dovoljno vlažna. Čak 43 posto žena u studiji reklo je da su se suočile sa tim. Ovaj problem se lako rešava lubrikantima, pa ako je potrebno, uključite ih u seksualnu igru.

novosti.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.