Žena Vaga je mudra

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen je suprug neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi u zloj nameri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim zadacima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Želi redovan seks, ali često joj je libido manji nego onaj od supruga – ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze.

par

Žena Škorpija

reklame

Padnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak – u njega neće ući ako nije posve sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, a s druge strane imaće i puno zahteva od muža – očekuje njegovo obožavanje. Ljubomorna je i posesivna, ali samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila njegovo interesovanje proradiće ponos pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske, vatrene noći…

Žena Strelac ne voli monotoniju

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, spontana, pa čak i zahteva previše – ali to se smiruje čim uđe u brak. Ona je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvek želeli kraj sebe za podršku i rešavanje problema. Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i sa te strane želi supruga koji će se truditi u seksu i održavanju strasti. Deca su joj vrlo važna i ponekad im se zna previše posvetiti pa zanemaruje supružnika.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.