Ljubomorno se ponaša

Sarkastične primjedbe na sve što kažete je siguran znak da se oseća zastrašeno. On zapravo samo pokušava da umanji vašu superiornost.

Ljubomoran je i samo želi da bude poput vas. To je beznačajno i glupo, ali neki muškarci misle da će na taj način izgledati bolje.

Ponaša se takmičarski

reklame

Počinjete odjednom da se osećate kao da se razmena pretvorila u eskalirajući teniski meč? Vi govorite o predivnom putovanju na kojem ste bili prošli vikend, a on odmah uzvraća kako je bio na još boljem putovanju.

Mora da smisli nešto impresivnije od bilo čega što imate da kažete. Misli da će tada izgledati jednako dobar kao vi ili čak i bolje. Samo znajte da verovatno laže.

Ne može da razgovara s vama

Znate onaj mali glas u pozadini vašeg uma koji je stalno analizira svaki trenutak kada počnete da koketirate s muškarcem? Muškarci ga, takođe, imaju.

Ali kada se boje, tada je taj mali glas tako glasan da ne mogu da održavaju razgovor. Tada su ometeni i pokušavaju da shvate kako da reaguju ili šta da učine kako bi izgledali dovoljno dobro u vašim očima.

muskarac

Retko govori o sebi

U ovom slučaju muškarac ima bolji pristup i jednostavno ne govori o sebi puno. On je zastrašen i ne želi da ostavi loš utisak.

Umesto toga, on pokušava da sazna više o vama i pokušava da pronađe zajednički jezik. To je svakako bolji način i veća je verovatnoća da će vam se svideti.

Hvali se

Ne sećate se da ste pitali koliko zarađuje, ali odjednom, on vam to govori. Je li stvarno bilo potrebno da znate sve detalje njegovih ljubavnih avantura?

Ne, ali znate sada i to, takođe. Dok neki muškarci samo vole da se hvale, neki zbog zastrašenosti počinju nekontrolisano da pričaju gluposti. Nasmejte se i idite.

Pokušava da vas zaplaši

Kako se usuđujete da izgledate odlično, delujete samopouzdano i uspešno? Vi očito namerno zastrašujete muškarce. Barem je on u to uveren. Njegovo rešenje – pokušava da vas zastraši.

To je verovatno jedan od najsmešnijih znakova. Samo napred, zabavite se s njim. On će se na kraju užasno osramotiti, a ruganju njegovih prijatelja neće biti kraja.

***

Svakako, budite ono što jeste. Nemojte se osećati loše ako vas se muškarci boje.

Zapamtite, onaj pravi će ostati i potrudiće se da sazna ko vi uistinu jeste.

atma.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.