Godina Psa u kineskom horoskopu

Nije lako održati vezu kada partneri nisu u istom mestu, a dr Dejvid Rubens ima nekoliko važnih saveta koji mogu da pomognu parovima da održe emocije koje osećaju

 

Svi parovi se suočavaju sa problemima, ali najteže je onima koji održavaju vezu na daljinu – tvrdi dr Dejvid Rubens, koji je i sam prošao kroz to iskustvo. Na ličnom primeru, greškama koje je pravio i mudrostima do kojih je došao, odlučio je da pomogne parovima koji takvu priču žive. On savetuje sledeće:

reklame

* Stalno budite u kontaktu. Nije važno da li je to putem imejla, SMS-a ili razgovorom preko telefona, neophodno je da bukvalno svakog dana razmenite priče, emocije, probleme.

mobilni poruke

* Šaljite jedno drugom fotografije. Čak iako mislite da je to banalno, nije. Potrebno je da partnera podsetite na sebe i u fizičkom smislu, kao što će vama značiti njegova slika dok ste razdvojeni.

* S vremena na vreme šaljite čestitke, razglednice, pisma. Lepo je da ga iznenadite nečim što će moći da drži u ruci, a što je vaše, u šta ste uložili sebe.

Pismo prevarene žene ljubavnici

* Čitajte u isto vreme istu knjigu. Izaberite neko štivo kojem ćete se oboje posvetiti, pa onda diskutujte o njemu. To je jedan od načina da vas učini bliskijim na daljinu.

* Ne pokušavajte da ga kontrolišete. Potrudite se da vam startna osnova bude poverenje, a ne sumnja, zbog koje ćete upropastiti svaki razgovor i zajedničko dragoceno vreme.

* Iznenadite ga posetom. Najbolje je da planirate susrete, ali ponekad se opustite, prepoznajte trenutak i “zapucajte” na njegovu adresu sa osmehom.

novosti.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.