Smešite se, ostvarujete kontakt očima i pokušavate da koketirate. Šta se događa? Ništa. Činilo se da je zainteresovan, ali sada gleda na drugu stranu.

Problem je u ovome – on vas se boji. Nije vaša greška. Neki muškarci jednostavno se ne mogu nositi sa snažnom, samostalnom ženom, piše The bolde.

Ponekad su čak i muškarci koji to mogu, stidljivi kada vam trebaju prići.

reklame

Ako primetite bilo koji od znakova da vas se muškarac plaši, na vama je da napravite prvi korak. Ako ništa drugo, budite polaskani time što on misli kako ste predobri za njega.

On koketira s vama, ali nikada vas ne poziva da izađete

To je klasičan, ali zbunjujući znak. Zašto se mučiti s koketiranjem s vama, ako se boji da vas pozove da izađete? Ne shvatam to, kao ni vi.

Verovatno kada vidi koliko ste sigurni u sebe, kada vidi da imate karijeru i da kod vas ne prolaze gluposti, oseća se malo zastrašen.

Čini se preterano nervozan

Živci nisu ništa novo. Svi smo malo nervozni kada prilazimo nekome ko nas zanima. Kada se čovek čini previše nervozan, on se oseća zastrašen.

To je kao kada se malo dete nada kako roditelji neće shvatiti da laže o tome ko je zapravo razbio svetiljku.

muskarac pusenje cigarete

Smeši se, ali ne prilazi

Deljenje osmeha u prepunoj prostoriji obično je dobar znak da je muškarac zainteresovan. Koliko god da hoće da vam priđe, koči ga vaše samopouzdanje.

Način na koji se držite i način na koji komunicirate s onima oko vas. On jednostavno misli da ste daleko izvan njegove lige.

Ne gleda vas u oči

Hrabar muškarac još uvek može da pokuša da razgovara s vama. Problem je u tome što ne želi da znate kako se on boji. On izbegava pravi kontakt očima.

To je zapravo i slatko. Izgleda poput stidljivog šteneta koje pokušava da privuče pažnju. Oboje žele da se maze, ali budimo realni, štenci su slađi.

muskarac

Čudno se ponaša

Ponekad je teško zaključiti je li stvar u tome da se on samo trenutno ponaša čudno ili je zapravo čudak?

Muškarac koji je zastrašen možda govori preglasno, ima krut stav, izbacuje svoje grudi, vrpolji se više nego inače, generalno izgleda nespretno i neprijatno mu je da razgovara s vama.

Sve su to načini pomoću kojih se nosi s osećajem inferiornosti kada prilazi ženi koja ga plaši.

Odjednom smišlja izgovor da ode

Jeste li mu upravo rekli kako ste unapređeni na poslu? Ili ste možda pokušali da započnete inteligentan razgovor?

Zastrašen muškarac će verovatno iznenada smisliti izgovor za odlazak. Njegov ego je povređen i sada mora ići da liže svoje rane.

Lako se uvredi

Bez obzira šta mu rekli, on to shvata kao uvredu. Zašto? On je zastrašen i misli kako ga neprestano osuđujete. Zauzima odbrambeni stav i deluje poput magarca.

Ako je njegov ego toliko krhak, bi li uopšte želeli da budete s takvim muškarcem u vezi?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.