Vaga

I. DEKADA (23.9.-2.10.)

Vladar Venera

reklame

Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm, a lepim rečima otvarate sva vrata. Brak i ljubav su vam izuzetno važni. Naprosto ne znate i ne možete biti sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni. Često se bavite poslovima koji su vezani uz lepotu ili žene.

II. DEKADA (3.-12.10.)

Vladari Uran i Saturn

Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvek ćete ostati na nogama. Vi ste kao železna šaka u baršunastoj rukavici. Kad vas naljute, znate biti opasni i nemilosrdni. Ambicija vas može odvesti na put poslovnih uspeha.

III. DEKADA (13.-22.10.)

Vladar Merkur

Možda vas život nije mazio, ali inicirao vas je na put samoostvarenja i ličnog razvoja. Nadareni ste za muziku, ples, glumu. Dugo zadržavate mladolikost i vitalnost.

Škorpija

I. DEKADA (23.10.-2.11.)

Vladar Mars

Često imate izuzetne sposobnosti, ponekad i nadnaravne. Snažna ste karaktera, strastveni ste i uvek željni izazova i dokazivanja. Znate biti osvetoljubivi i ljubomorni. Možete se baviti vrlo stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste naročito verni.

II. DEKADA (3.-12.11.)

Vladar Neptun

Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i harizmu. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III. DEKADA (13.-21.11.)

Vladar Mesec

Samozadovoljni ste, ali i vrlo maštoviti i osetljivi. Zračite seksepilom, zavodite pogledom kojem je nemoguće odoleti. Iako znate biti autodestruktivni i možete proći kroz teže životne krize, imate veliku sposobnost regeneracije. Neuništivi ste.

Horoskop po dekadama

Strelac

I. DEKADA (22.11.-1.12.)

Vladar Jupiter

Krasi vas velik optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture. Imate nos za biznis. Znate uživati, a omiljeni moto vam je “živi i pusti druge da žive”. Sreća vas često čeka daleko od mesta u kojem ste rođeni.

II. DEKADA (2.-11.11.)

Vladar Mars

Možete doći u posed tajnih znanja, izučavati prošlost i drevne narode te se baviti poslom koji će u drugim ljudima buditi svest o njihovoj ulozi u životu. Ne podnosite kad vam neko nameće autoritet ili vas sputava. Rano odlazite od roditelja.

III. DEKADA (12.-21.12.)

Vladar Sunce

Težite uspehu. Morate postići nešto više, biti iznad proseka. Tašti ste. Iako imate mnogo prijatelja, važniji vam je vaš lični prostor. Volite prirodu, putovanja, zanimaju vas filozofija, istraživački poslovi.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.