Rak

I. DEKADA (21.-30.6.)

Vladar Mesec

reklame

Romantični ste, osećajni i intuitivni. Odani ste porodici i tradicionalnim vrednostima. Raspoloženje vam se u danu promeni nekoliko puta. Sanjar ste i brižni prema onima koje volite. Krijete osećanja, ranjivi ste i bojite se emocionalnih povreda.

II. DEKADA (1.-11.7.)

Vladari Mars i Pluton

U detinjstvu povučeni i stidljivi, u zreloj dobi pretvaraju se u samosvesne ratnike, ne dopuštajući da ih vređaju i omalovažavaju. Teško se nose s burom emocija i strasti koju kriju od drugih. Velikodušni su, osetljivi, nekad arogantni i provokativni.

III. DEKADA (12.-22.7.)

Vladar Neptun

Umetnička ste duša i život vam je nezamisliv bez dobre knjige, plesa, muzike. Volite more i vodu, to vas opušta. Skloni ste iluzijama, naročito kad se zaljubite. Ne plaši vas samoća, ali strahujete od gubitka ljubavi i voljene osobe.

Horoskop po dekadama

Lav

I. DEKADA (23.7.- 2.8.)

Vladar Sunce

Teatralni ste, znate se nametnuti, privući pažnju, zavesti, pokazati samosvest i raskoš svog karaktera. Ne podnosite autoritete, iako svoj rado namećete drugima. Volite decu, igru, zabavu, lepe stvari i život na visokoj nozi. Čuvajte srce i krvni sistem.

II. DEKADA (3.-12.8.)

Vladar Jupiter

Velikodušni ste, optimistični i zabavni. Znate rukovati novcem i u pravilu on lako dolazi u vaš život. Imate visoke moralne principe, cenite istinu i iskrenost. Jedan deo života možete provesti u inostranstvu. Kroz života imate mnogo ljubavnih veza.

III. DEKADA (13.-22.8.)

Vladar Mars

Energični ste, strastveni, aktivni i odlučni. Ne podnosite monotoniju i uvek ste u potrazi za nekim novim iskustvom. Teško kontrolišete osećanja, a ljubavni život vam je buran i nepredvidljiv. Najveća opasnost zdravlju vam je suludi i stresni ritam života.

Da li ste već doživeli ORGAZAM KOŽE: Evo kada se to dešava!
Horoskop po dekadama

Devica

I. DEKADA (od 23.8.-2.9.)

Vladar Merkur

Mnogo razmišljate, dugotrajno analizirate, sve želite isplanirati i ništa ne prepuštate slučaju. Cenite kvalitet i izvrsnost. Trudite se dati najbolje od sebe. Veliki ste radoholičari. Susprežete osećaje i nekad se ne znate zauzeti za sebe.

II. DEKADA (3.9.-12.9.)

Vladar Saturn

Delujete hladno i proračunato, kontrolišete emocije i često ste preterano sumnjičavi i oprezni. Skrivate osećaje u strahu da ne budete povređeni. Racionalno raspolažete novcem. Bitna vam je finansijska stabilnost, a u emocije se ne pouzdajete previše.

III. DEKADA (13.-22.9)

Vladar Venera

Pedantni ste, istančanog ukusa, uvek lepo obučeni i pomno doterani. Imate smisla za diplomaciju, ne volite grubost i prema svima se trudite da budete ljubazni. Dobri ste u svom poslu. Bežite od intenzivnih osećaja, a partnera posmatrate kritičkim okom.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.