Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019

Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019 godine: U prvoj nedelji decembra prosperiraće Vage, Ovnovi i Strelci. Šta očekuje sve znakove na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV

Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg emotivnog života, ali i dalje ćete biti skloni da radite po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, kao i da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

reklame

KARIJERA

Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan pa bi bilo dobro proveriti šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019

BIK

LJUBAV

Ako je zapelo između vas i partnera, verovatno ćete se oboje otvoriti i truditi da pojasnite svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Pokušajte da budete malo nežniji jedno prema drugome.

KARIJERA

Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski radnici postižu lepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazaće šta znaju. Biće dosta novih ideja.

ZDRAVLJE & SAVET

Uživaćete i u samoći i u društvu.

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

BLIZANCI

LJUBAV

Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba će s olakšanjem primetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost sa jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

KARIJERA

Mnogi će poželeti da pomere granice, ali videće da to ne mogu tek tako. Neki vaši snovi u sudaru sa realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE & SAVET

Potražite sport za sebe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...