VAGA

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Zato će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će i te kako davati rezultat. Biće sve bolje.

KARIJERA

reklame

Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019

ŠKORPIJA

LJUBAV

Oni koji su u dužim vezama ima će sve jaču potrebu za društvom pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. Ali njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovaće.

KARIJERA

Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaknuti da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE & SAVET

Istraživaćete nepoznato.

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

STRELAC

LJUBAV

Zajednički jezik sa voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA

Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje kako znate.

ZDRAVLJE & SAVET

Relaksacija je imperativ.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...