RAK

LJUBAV

Vaši odnosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važna zanimljiva dešavanja nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

reklame

KARIJERA

Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019

LAV

LJUBAV

Tokom ove nedelje neke stvari će u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće deo svakodnevnice kojim ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA

U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE & SAVET

Ne nervirajte se zbog sitnica.

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

DEVICA

LJUBAV

Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi sa bliskim okruženjem, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutera. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA

Oni koji rade privatni posao mogli bi da dobiju dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Trebalo bi prvo da sve osmislite.

ZDRAVLJE & SAVET

Idite tamo gde se osećate dobro.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...