JARAC

LJUBAV

Izgledno je da će vam nedostajati izazova u emotivnom životu. Dešavanja koje vi priželjkujete će izostati, pa nemojte stvarati neprijatne situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

reklame

KARIJER

Neki će tokom ove nedelje morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odlaganje, a ono što može, neka pričeka sve što treba da saznate. Razlučite šta je šta.

Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 2 decembra do 9 decembra 2019

VODOLIJA

LJUBAV

Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA

Prilike za razvoj karijere biće usko povezane sa borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika i da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE & SAVET

Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

RIBE

LJUBAV

Mnogi će se predati traču i uživaće u ogovaranju. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u svom dvorištu, a tek onda da analizirate nečiji tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA

Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati sarađivati s ljudima koji vam baš nisu prijatni. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE & SAVET

Redovno se odmarajte.

ehoroskop.net

loading...