STRELAC

Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno, računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.

Finansije: I dalje, najviše novca dobijate od profesije kojom se bavite. Najbolji način za zaradu je sklapanje ugovora(sporazuma), njegova realizacija i naplata. Drugi deo meseca, doneće vam više novca. Pokušajte da ostavite nešto sa strane, budući da vam dotok novca neće stalno biti ovakav. Ne pozajmljujte više novca, nego što lako možete da otpišete, savetuje mesecni horoskop.

reklame

Ljubav: Ovo je godina novih početaka, zašto ne biste okrenuli „novi list“, kada je u pitanju ljubav? Bez obzira da li ste u vezi(da sagledate pozitivne i negativne aspekte vaše veze) ili tražite novu ljubav. Ako ste iz ove druge grupe, novu ljubav potražite na mestima javnih okupljanja(šoping centru, kafiću, restoranu i sl.) i u znaku/podznaku Blizanci. Morska ljubav je takođe sjajna opcija, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni sadašnjim stanjem karijere ali, vama za utehu, mnogi nisu. Ne gubite nadu jer, ubrzo, stvari kreću nabolje. Pored poboljšanja poslovne komunikacije, obratite pažnju na sve poslovne prilike vezane za strance ili inostranstvo. Osobe u znaku Lava mogu vam dosta pomoći na profesionalnom planu, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Prilično ste iscrpljeni svakodnevnim obavezama i vreme je da uzmete odmor. Svakodnevni stres uzima svoj danak i ukoliko ne nađete način za njegovu eliminaciju, rizikujete trajni pad imuniteta. Hranite se lakšom hranom, sa više voća, povrća i tečnosti da biste organizmu olakšali visoke temperature koje donosi leto. Provodite što više vremena na otvorenom i suncu jer će vam to povratiti dobro raspoloženje, savetuje mesecni horoskop.

Mesečni horoskop za jul 2017

JARAC

Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku vezu.

Finansije: U ovom mesecu će vam priliv novca zavisiti najviše od toga koliko budete uložili truda u posao koji obavljate. Novca može biti i od sklopljenih ugovora ili sporazuma, uglavnom u drugoj polovini meseca. Ostavite nešto novca na stranu, za period kada priliv bude manji. Osobe u znaku Lava, najviše vam mogu doneti novca, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vašim prirodnim poljem ljubavi, ceo prethodni mesec, plovila je Venera, planeta ljubavi. Ako niste imali sreće, u ovom mesecu ljubav potražite u vašem radnom i poslovnom okruženju jer će Venera tamo biti. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovo je mesec u kome vam može pasti na pamet i neki flert, opet na radnom mestu. Blizanci su favorit za vašu novu ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Jupiter, u vašem polju karijere, neprestano vam donosi dobrobit na ovom planu. Ukoliko ste bili vredni, ne libite se da zatražite unapređenje ili, bar kratkoročnu novčanu nagradu. Iako ste predani karijeri i dovoljno se trudite, poradite na poboljšanju komunikacije sa radnim okruženjem jer će vam to ubrzati napredak na poslovnoj lestvici. Lakše će vam biti ako obezbedite podršku za projekat koji planirate, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog perioda, pratiće vas i u ovom mesecu. Nađite vreme za svakodnevni odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

loading...