BLIZANCI

Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Ukoliko tražite novu ljubav, lako biste je mogli naći, spustite li visok kriterijum koji ste postavili.

Finansije: Velika energija, koju budete uložili, može vam lako doneti neočekivano veliki finansijski prosperitet. Ako birate partnera za biznis, potražite ga u znaku Raka ili Lava. Ne pozajmljute novac osobama koje tvrde da će vam ga vratiti brzo, kao ni onima koji nisu stekli poverenje kod vas, savetuje mesecni horoskop.

reklame

Ljubav: Ovo je najbolji mesec za ljubav, kada je vaš znak u pitanju. Ako ste bez partnera, obratite pažnju na Bika ili Vagu. Ako je vaš partnerski staž dug, osvežite vezu, najbolje odlaskom na odmor na destinaciju gde, do sada, niste bili, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Na radnom planu, od druge polovine meseca, stvari kreću nabolje. Ako prionete obavezama sa većom odgovornošću i ozbiljnošću, sigurno je da će doći do željenog pomaka. Pojačajte komunikaciju, vaše najjače oružje, i pred vama će se otvoriti sva vrata na koja zakucate, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Zavolite same sebe, jer ako drugi primete da ne poštujete sebe, neće to ni oni činiti, savetuje mesecni horoskop.

Mesečni horoskop za jul 2017

RAK

Dragi Rakovi, spremite se da pametno iskoristite najpovoljniji mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Ne bojte se da se usprotivite i „pokažete zube“ svima onima koji pokušavaju da se okoriste o vašu emotivnost.

Finansije: Planeta finansija boraviće u vašem znaku više od pola meseca i ovo je idealan period da popravite sve negativne stavke u kućnom budžetu. Od Lava možete očekivati najviše. U ovom mesecu možete pokrenuti i neki dodatni način zarade, koji nema veze sa porezom, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako odete na odmor u inostranstvo, tamo možete upoznati novu ljubav. Ukoliko niste planirali odmor „napolju“, na ljubav morate sačekati do treće dekade meseca, kada Venera uđe u vaš znak. Novu ljubav potražite, najpre, u znaku Škorpije. Ako ste u vezi, do stabilizacije emotivnih odnosa dolazi u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite da vas pojačan stres izbaci iz ravnoteže i ugrozi vašu emotivnu vezu, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Ako vas interesuje šta je to što vas koči, odgovor je jasan: emocije. Vaše burne emocije često su najveći kamen spoticanja vašem napretku u poslu. Naučite da „izbrojite do 10“, savetuje mesecni horoskop. Druga polovina meseca je idealna za napredak na profesionalnom planu, pod uslovom da obezbedite podršku nekog iz vašeg radnog okruženja.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u prvoj polovini meseca. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

loading...