VODOLIJA

Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Sklapanje ugovora/sporazuma pa njihova realizacija, najbolji je put do veće količine novca. To je okolnost koja vas prati već duže vreme, ali koja će vam odgovarati i u narednom periodu. Od znakova, koji vam donose finasijsku korist, posebno vredni pažnje su Vage. Veći priliv novca očekujte u drugoj polovini meseca. Ne pozajmljujte značajniju sumu novca, postoji mogućnost da ćete ga teško dobiti natrag, savetuje mesecni horoskop.

reklame

Ljubav: Skoro ceo mesec će Venera, planeta ljubavi, boraviti u vašem prirodnom polju ljubavi. To znači, da ćete vi, više od svih ostalih znakova, imati prilike i sreće u ljubavi. Potrebno je samo da se opustite i otvorite vaše srce za ljubav. I za slobodne i za one u vezi, mesto godišnjeg odmora, idealno je za ljubav. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Blizanaca ili Lava, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Malo ste, na ovom planu, zaglavili u prošlom mesecu. Ipak, stvari kreću nabolje, pogotovu od druge polovine meseca. Pored vrednog rada, poboljšajte komunikaciju sa poslovnim okruženjem i ne brinite se. Lav je znak koji bi vam mogao biti od presudnog značaja u ovom mesecu. Ne krećite u novi projekat ako ne obezbedite solidnu podršku relevantnih faktora, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stres, viši no uobičajeno, mučiće vas još u prvoj polovini meseca. Odmor vam je jako neophodan, želite da sačuvate zdravlje. Ako niste, proverite srce. More ili reka, idealna su opcija. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

Mesečni horoskop za jul 2017

RIBE

Čak se tri planete „vrzmaju“ po vašem prirodnom polju ljubavi. Mislite o tome, posebno ako odete na more. Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena deci, na čemu će vam ona biti zahvalna.

Finansije: Venera, planeta dobrobiti, vrzma se po vašoj kući privatnog biznisa, pa je to okolina iz koje vam može doći najviše novca. Blizanci će imati jakog uticaja na vaš finansijski prosperitet. Novac vas očekuje i na nekom kraćem putu ali će vam i dobra komunikacija biti od presudnog značaja za zaradu, Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je za vas idealan mesec za ljubav. Sunce, more i morska ljubav, jednostavno vam se smeše i privlače. Bilo da tražite novu ljubav, bilo da na more idete sa stalnim partnerom. Rak i Lav su favoriti za vašu novu ljubav. Ne zaboravite da je ovo godina ljubavi. Ako vam nešto ne odgovara kod partnera, nemojte to ispravljati na godišnjem odmoru, Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste previše zadovoljni svojim profesionalnim dostignućima u dužem vremenskom periodu unatrag. Opterećujući planetarni aspekti polako nestaju i na vama je da porazmislite o novim projektima. Postavite vaše ideje na čvrste osnove, budući da ste već imali negativna iskustva, kada je toga nedostajalo. Morate naučiti da preuzmete odgovornost, kao i da za svoje ideje obezbedite neophodnu podršku poslovnih saradnika.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Slab san, najbolji je pokazatelj da su vaši živci na izmaku. Nađite vremena da se osamite i suočite sa svojim strahovima. Boravite više na suncu i jedite lakšu hranu bogatu vitaminima i mineralima. Od druge polovine meseca, dolazi do stabilizacije zdravstvene situacije, poručuje mesecni horoskop.

astrologijaibahovekapi.com

loading...