VAGA

Sunce u Raku, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.

Finansije: Vaše finansije isključivo su vezane za karijeru kojom se bavite. Verovatno je da trenutno niste zadovoljni njima ali je dobra vest da stvari kreću nabolje u drugoj polovini meseca, kao posledica dogovora koji ste postigli sa poslovnim partnerima. Rak i Lav, najviše mogu dati podsticaja vašim finansijama, savetuje mesecni horoskop.

reklame

Ljubav: Vaše polje flertova i kratkotrajnih veza, aktivno je već duže vreme. Ne budete li zadovoljni stalnim partnerom, lako ćete naći način za satisfakciju. Ako tražite novu ljubav, potražite je na kraćem putu, u hodniku firme u kojoj radite ili u znaku Blizanaca, Ovna ili Škorpije, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec boljitka na polju karijere i zato ga iskoristite na najbolji način. Iz tog razloga odložite odlazak na odmor tek za zadnju dekadu meseca. Budete li vredni, već krajem meseca stiže nagrada, najpre u novčanom smislu. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Jupiter, planeta dobrobiti, umnogome sređuje stvari vezane za vaše zdravlje. Problema može biti u sklonosti da se prejedate, što bi vam moglo doneti viška kilograma. Ili smanjite obroke ili pojačajte treninge ili ćete se, ako već niste, naći u problemu. Gojaznost je globalni problem, nemojte da pogodi i vas. Unosite više tečnosti pre obroka, ovo je dobar trik da sačuvate vašu liniju i zdravlje, poručuje mesecni horoskop.

Dnevni horoskop za 8. april 2017
Mesečni horoskop za jul 2017

ŠKORPIJA

Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Dolazi i do stabilizacije narušenih odnosa u porodici.

Finansije: Mora se priznati da vam na ovom planu, u prethodnom periodu, nisu „cvetale ruže“. Razvedrite se jer ovaj mesec donosi, preko potrebno poboljšanje. Najpre ćete profitirati ako sklopite neki sporazum pa ge realizujete. Moguće su pogodnosti od nasledstva, poreza ili kredita. Ne verujte previše poslovnim saradnicima i nikako ne pozajmljujte novac onima u koje nemate beskrajno poverenje, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Jupiter u Vagi implicira tajne ljubavi(flertove), te je to mogućnost koju vam pruža nebo. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku Vage ili osobe koja pleni svojom pojavom. Ukoliko ste u vezi a postoje nesuglasice koje treba rešiti, najbolje ćete to postići putem poklona i postelje(sexa). Ne zaboravite da vaša sklonost u istrajavanju u već zacrtanom stavu, može dosta povrediti vašeg partnera. Poboljšajte komunikaciju, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Situacija, na ovom planu, kreće nabolje u drugoj polovini meseca. Budite spremni na povećane napore ali i na veće stresove, koje će vam doneti aktivnosti na profesionalnom planu. Za ispunjenje zacrtanih planova morate obezbediti podršku ili se možete zaglaviti u glibu namnoženih obaveza, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Nagomilani stres je i dalje vaš najveći zdavstveni problem. Odmarajte više a neka vam kvalitet sna bude pouzdan indikator vašeg zdravstvenog stanja. Obavezno isplanirajte godišnji odmor makar bio i kraći. Uspostavite balans uravnotežene ishrane, vežbanja i odmaranja. Ako niste bili duže kod lekara, učinite to iz preventive, naročito ako ste ženskog pola, savetuje mesecni horoskop.

loading...