LAV

Ovo je mesec mentalnog oporavka svih osoba u ovom znaku. Pokušajte, u najmanju ruku, da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su bitan preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Zarada od profesije kojom se bavite, ključan je izvor finansija u ovom mesecu. Da poboljšaju stanje u vašem budžetu, moći će Blizanci i vaši prijatelji. Takođe, do novca lako možete doći ako odete na kraći put ili poboljšate poslovnu komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

reklame

Ljubav: Novu ljubav možete naći na nekom kraćem putu ili hodniku firme u kojoj radite. Ukoliko vas interesuje znak, potražite je u znaku/podznaku Vaga ili u osobi više nego prijatne spoljašnjosti. Ako ste u vezi, do poboljšanja poljuljanih emotivnih odnosa, može doći u drugoj polovini meseca. Ključ za boljitak je iskreniji odnos. Ne zaboravite da je „za svađu potrebno dvoje“ i da za loše odnose u vezi ima i vaše krivice, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Prošli mesec je bio mesec dobrih prilika za vašu karijeru. Ukoliko niste iskoristili „vetar u jedra“, moraćete malo više da se potrudite. Dobra komunikacija, ključ je za dobrobit u ovom mesecu. Podršku za poslovne poduhvate potražite u osobama u znaku Blizanaca. Ne bojte se da zatražite nagradu ako mislite da ste je zaslužili, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Mars, u opoziciji sa vašim poljem zdravlja, doprineo je da se vaša „čaša stresa“ napuni do vrha. Ukoliko niste u prilici da odete na neki atraktivan odmor, i jednostavna promena okruženja, odlaskom na selo i sl, biće delotvorna. Promena svakodnevne rutine biće dragocena za vaše mentalno stanje. Ovo, pogotovu stoga što vas u idućem mesecu očekuju izazovi za koje će vam trebati dosta snage. Srce je organ koji vam je najugroženiji: učinite nešto dobro za njega, savetuje mesecni horoskop.

Dnevni horoskop za 1. maj 2017
Mesečni horoskop za jul 2017

DEVICA

Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati nebesku podršku.

Finansije: Jupiter, u vašem prirodnom polju finansija, radi i stvara vam finansijske pogodnosti i poslovice. Vaše je, samo, da ih ne odbijate. Ovako povoljne planetarne okolnosti sreću se jednom u 12 godina i, zbog toga, nemojte biti lenji već se pokrenite. Strelčevi i osobe iz inostranstva su ti od kojih najviše možete oćekivati, bez obzira da li ste zaposleni ili ne, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Mars, u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, ne čini vas zadovoljnim na ovom planu. Srećom, u drugoj polovini meseca, stiču se uslovi da budete zadovoljniji na ovom polju. Ako niste u vezi, ili ste nezadovoljni sadašnjim partnerom, „ventil“ možete potražiti u nekoj „šemi“ sa Ribom ili Strelcem. Ne očajavajte, idu bolja vremena za ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec u kome će se realizovati vaši profesionalni napori. Ukoliko ste bili vredni, dobićete satisfakciju u vidu unapređenja ili novčane nagrade. Morate biti strpljivi i ne gubiti veru u napredak jer će do njega doći ukoliko pošteno izvršavate poslovne obaveze. Loša situacija u vezi sa vašom karijerom, polako nestaje i ustupa mesto optimizmu i zadovoljstvu. Poboljšajte komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stres, kome ste izloženi, na vas utiče znatno više nego na ostale znake. Dovoljno odmora, rekreacija i izbalansirana ishrana, su siguran izlaz i put ka dobrom zdravlju. Obavezno otidite na godišnji odmor: bolje novac dajte na letovanje nego farmaceutima, poručuje mesecni horoskop.

loading...