Mesečni horoskop za septembar 2016: Škorpija može da očekuje neverstvo, Rak u novoj vezi, Lav prepun dobrih prilika… Ovde pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. godine.

DEVICA septembar 2016

Da biste došli do novih i dobrih ideja, u septembru više vremena provodite u druženju sa prijateljima i upoznanju novih. Obogatite svoja sećanja zanimljivim informacijama i iskustvima. U septembru Device ne bi smele da zanemare svoje dugoročne prijatelje, a posebno voljene osobe. Rezervišite jedno veče za romantiku i opuštanje sa voljenom osobom…

Ne budite pokorni partneru i ne tolerišite njegovo ponašanje, posebno ako se iracionalno ponaša. Ako vam se ne sviđa nešto, otvoreno se izjasnite šta želite. Takve inicijative, dokle god su konstruktivne biće prihvaćene.

reklame

Mesečni horoskop za septembar 2016

Ne propustite> 2016. JE GODINA ZAVRŠETAKA I OPROŠTAJA: Numerologija ima odgovor zašto nam ove godine umire ovoliko poznatih ličnosti

Ne dozvolite da vas drugi sputavaju na poslu i imaćete dobre rezultate. Domaćinstvo u septembru ostavite malo po strani, biće to dobar potez.

Raspoloženje vam je promenjivo. Razmotrite da li bi bilo korisno da dovedete svoj život u redovnu rutinu, piše besnopile.rs.

 Opširniji mesečni horoskop za septembar za Device pročitajte ovde!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.