Mesečni horoskop za septembar 2016: Škorpija može da očekuje neverstvo, Rak u novoj vezi, Lav prepun dobrih prilika… Ovde pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. godine.

VODOLIJA septembar 2016

Nakon prethodnog perioda koji i nije bio toliko loš po vaš ljubavni život, sada možete očekivati manje probleme na tom polju. U septembru, moraćete da skinete naočare koji vam boje pogled na okolinu u ružičasto i da sagledate situaciju realno.

Ako ne znate šta vam je činiti, Vodolije bi trebalo da potraže savet isključivo od članova porodice. Ne možete samo vi da naređujete i budete glavni, morate malo i da pružite podršku ostalima.

reklame

Ovih dana emocije su intenzivnije, tako da ćete iskusiti više sitnica koje bi inače samo odbacili kao nebitne. Posebno obratite pažnje da se ne raspravljate sa partnerom ili članovima porodice, jer mogu nastati problemi koji će vas samo nervirati.

Ne propustite> 2016. JE GODINA ZAVRŠETAKA I OPROŠTAJA: Numerologija ima odgovor zašto nam ove godine umire ovoliko poznatih ličnosti

Mesečni horoskop za septembar 2016

Vi dobro znate šta bi trebalo da učinite za sebe u ovom periodu da bi osetili napredak na poslu. Oslonite se na isprobane metode i nećete pogrešiti.

Nemojte preterano da gledate televiziju, to će vam otupiti mozak, pametnije je da uživate uz svoje omiljene filmove, piše besnopile.rs.

 Opširniji mesečni horoskop za septembar za Vodolije pročitajte ovde!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.