Mesečni horoskop za septembar 2016: Škorpija može da očekuje neverstvo, Rak u novoj vezi, Lav prepun dobrih prilika… Ovde pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. godine.

RIBE septembar 2016

Zahvaljujući prethodnim iskustvima, Ribe će u septembru imati mnogo više samopouzdanja kao i zdravlja. Ovog meseca, karakteristike koje posedujete će vas posebno uzdići u karijeri i privatnom životu.

Vaš partner će tokom ovog meseca posebno ceniti inicijativu kao i maštovitost, tu ste vrsni majstori. U septembru ćete biti posebno samouvereni na poslovnom planu. Možete dobiti zanimljive poslovne kontakte zahvaljujući vašim komunikativnim sposobnostima.

reklame

Ne propustite: PRIČA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Ovo nikako ne smete raditi kada vam umre bliska osoba

Vaš partner verovatno nije onakav kakvim ste ga zamišljali, ali, čak i ako ne pravite kompromise, nije nužno da će to biti prepreka vašoj vezi.

narodna verovanja horoskop
Mesečni horoskop za septembar 2016

Na mnogim poljima ćete u septembru biti vrlo uspešni i kreativni. Ovog meseca ćete dobijati poklone, pohvale, bićete dobri u domaćinstvu…

Što se tiče zdravlja, vodite računa o svojoj koži… Priuštite sebi malo nege kože u vidu pilinga ili hidratacije, piše besnopile.rs.

Opširniji mesečni horoskop za septembar za Ribe pročitajte ovde!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.