RAK septembar 2016

Mesečni horoskop za septembar 2016: Škorpija može da očekuje neverstvo, Rak u novoj vezi, Lav prepun dobrih prilika… Ovde pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. godine.

Jesen, naročito u septembru će vam doneti šanse za novu vezu i ljubav. Zvezde šalju pozitivnu energiju i kao da zahtevaju harmoniju u ovom periodu. Radujte se večerima punih romantike i nežnosti i iskoristite to za unapređivanje vaših odnosa.

Za slobodne Rakove, Zvezde pripremaju nekoliko prilika za upoznavanje koje ne smete propustiti u septembru. Prema tome, aktivirajte se na društvenom planu i ne sedite kod kuće, već se više okrenite društvu i izlascima, a rezultati će biti više nego povoljni za vas.

reklame

Mesečni horoskop za septembar 2016

Ako doživljavate neprijatnosti na poslu od strane kolega, razmislite dobro… Vrlo je moguće da u nekom aspektu grešite, pa bi njihovo nezadovoljstvo ;ak moglo biti i opravdano.

Ne propustite> Horoskop: Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

U septembarskim večerima će vam najveće opuštanje doneti odmaranje u dvoje uz klasičnu ili opuštajuću muziku.

Obratite pažnju na ishranu i smanjite obilne večernje obroke. Prejedanje će u svakom smislu biti nepovoljno, jer će vas ujutru ostaviti bez energije, što nikako nije poželjno, piše besnopile.rs.

 Opširniji mesečni horoskop za septembar za Rakove pročitajte ovde!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.