Mesečni horoskop za septembar 2016: Škorpija može da očekuje neverstvo, Rak u novoj vezi, Lav prepun dobrih prilika… Ovde pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. godine.

JARAC septembar 2016

U septembru možete očekivati novu energiju na polju ljubavi koja će vam doneti prijatno osveženje. Opustite se u ovom periodu i slobodno smenjite gas na poslovnom planu, a prepustite se ljubavnim momentima. Na poslovnom aspektu ćete u septembru konačno biti sigurni šta je to što vam uliva samopouzdanje i samim tim napredak će biti vidan.

Osećaćete se dobro i sveže i budite sigurni da ćete privlačiti suprotan pol poput magneta.

reklame

Konačno, ovog meseca možete očekivati da se led istopi kada je u pitanju vaša simpatija pa će osoba koju dugo priželjkujete ući u vaš život.

Ne propustite: Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

Krajnje je vreme da prekinete sa uobičajenim navikama i da malo iskočite iz svakodnevnih šablona i promenite svoje navike kao i da proširite druženje sa osobama sa kojima se dugo ne viđate.

Mesečni horoskop za septembar 2016

Vama je mesec septembar veoma naklonjen a zvezde se poklapaju vama u korist. Nemojte da propuštate dobre prilike i oslonite se na svoju intuiciju, piše besnopile.rs.

 Opširniji mesečni horoskop za septembar za Jarčeve pročitajte ovde!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.