BLIZANCI

Rođeni u ovom znaku koji su u braku ili u ozbiljnoj vezi imaće vrlo harmoničan odnos sa partnerom tokom januara. Uživaće u mnoštvu zajedničkih aktivnosti u kojima ćete se pokazati da ste pravi tim i bićete neizmerno srećni zbog toga. Vrlo je važno da u ovom periodu poradite na svom odnosu, jer ukoliko se javi neki problem u skorijoj budućnosti ne očekujte da ćete pronaći brza i laka rešenja. Ne opterećujte se time šta možda nije u redu već uživajte jedno u drugom. Vama je sada preko potrebno da ponovo naučite da se zabavljate zajedno i da izađete iz kolotečine u koju svaki par koji je već duže vreme zajedno nesumnjivo upada.

Usamljeni Blizanci bi mogli vrlo lako da ulete u novu vezu, ali mnoge neće opstati zbog  novčanih problema što bi oboje moglo da vas dovede do tačke pucanja. Bićete prilično impulsivni ovog meseca pa bi neke od novih veza i mogle da opstanu ali verovatno neće trajati onoliko koliko bi druga strana želela jer ozbiljan partnerski odnos nije nešto što je u skladu sa vašim trenutnim potrebama.

reklame

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

blizanci horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

RAK

Zauzeti pripadnici ovog znaka biće pomalo rezervisani i neće moći da iskažu na pravi način emocije prema svom partneru. Zauzeli ste gard što je prepreka da uživate u ljubavi. Bićete preokupirani svojim mislima i brigama tako da ćete partneru slati signale kao da vas uopšte ne zanima. Vama je neophodno da vas neko odmah zagrli a nijednim svojim postupkom to neće pokazati. Umesto da glumite večito hrabru i jaku osobu bolje mu kažite kako se zaista osećate inače ćete ga oterati od sebe. Ako patite u tišini to neće doneti ništa dobro, zato oprostite sebi sve što imate i dopustite voljenoj osobi da dopre do vas.

Slobodni Rakovi će biti emotivno rezervisani tokom januara i zaziraće od novih veza. Uživaćete u sopstvenom društvu, a poznanstvo sa mnogo starijom osobom suprotnog pola može da bude vrlo poučno i korisno za vas.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?
LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.