LAV

Lavovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi tokom ovog meseca mogli bi da se suoče sa pitanjima koja su duboko zakopali iako je trebalo da ih reše u prošlosti. Umesto da ih ponovo zakopavate i gušite se u poricanju, bolje se posvetite meditaciji kako biste našli način kako da ih rešite. Možda će to potrajati ali u ovoj godini konačno treba da krenete napred i rešite se svog emocionalnog prtljaga iz prošlosti. Imaćete sluha za dublje aspekte vašeg partnerskog odnosa ali to bi mogao da bude mač sa dve oštrice. Ili ćete osećati duboko razumevanje ili ćete potpuno otići u paranoju. Doći će do osetne promene u vašim intimnim odnosima zbog čega bi mogli da postanete vrlo nervozni ali nema potrebe za tim jer vam se nudi šansa za bolji odnos.

Za slobodne Lavove bilo bi najpametnije da izbegavaju ulazak u novu vezu. jer će biti na mestima gde nikako ne mogu da privuku osobu koja im je potrebna. To ne znači da od svih ljudi treba da bežite kao đavo od krsta. U redu je da izlazite sa potencijalnim partnerima ali se ipak uzdržite od bilo kakvog romantičnog uplitanja do početka februara.

reklame

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?
LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

DEVICA

Zauzete Device nikako neće moći da kontrolišu svoje ponašanje i preko će im biti potreban prostor, jer im je poslednje na pameti da zvocaju partneru. Ako jedno drugom budete davali prostora i ne razgovarate o poslu ili tekućim problemima onda će se stvari odvijati nabolje kako mesec bude tekao. Ponekad će biti iritantno i stresno ali svako ko se iole potrudi moći će da ostavi nedaće izvan svog odnosa. Nikako nemojte da se ignorišete i ne dozvolite da vam bez partnera prođe ijedan dan. Pričajte više o intimnosti i o seksualnim fantazijama i pustite da vreme odradi svoje.

Nove veze bi mogle da otpočnu preko društvenih mreža. Ponekad je mnogo lakše pričati o seksu sa osobom koja ne zna ko ste već vidi samo vaše ime i sliku na ekranu. Ipak, budite oprezni, ne otkrivajte previše detalja o sebi jer bi to moglo da vam se obije o glavu.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.