VAGA

Ako ste u braku, klip u točku vašeg ljubavnog života biće deca. Porodični život je ubrzan i nepredvidiv tako da je moguće da će vam se dešavati situacije poput posete drugara vašeg deteta koje će prespavati u vašoj kući ili će vam u poslednjem trenutku otkazati osoba na koju ste računali da će vam pričuvati dete. Sve i da nemate svoje dete, neko od rodbine će vas zamoliti da pričuvate njegovo. Intelektualna stimulacija i rasprave biće od velikog značaja za partnerske odnose bilo da ste u braku ili u ozbiljnoj vezi. Veze u kojima postoje dubokoumni razgovori će uznapredovati. Međutim, ako budete pričali samo o svakodnevnim stvarima i poslovima osetiće se nazadovanje i u emotivnom i u seksualnom smislu.

Slobodne Vage će se baciti u potragu za partnerom od koga mogu nešto da nauče, koji će ih zabaviti ali i iskreno oduševiti. Vi želite nekog kome se iskreno divite i poštujete njegov intelekt. Bez toga, nova veza će vam ubrzo propasti.

reklame

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

ŠKORPIJA

Sve što zauzete Škoprije bude mučilo trebalo bi da razreše pre 6. januara, jer tada Merkur postaje retrogradan. Trebalo bi lako da izrazite vaše želje i potrebe što se emotivnog života tiče. Posle 6. januara moguća je otežana komunikacija sa partnerom jer ćete imati prilično iskrivljenu perspektivu. Želećete da raspravljate o više stvari odjednom ili ćete dramiti oko potpuno nebitnih stvari. Ipak, neće manjkati seksa i zabave, a bićete vrlo raspoloženi i za društveni život.

Slobodne Škoprije će najverovatnije ući u vezu sa osobom za koju i nisu sigurni da žele da budu sa njom. Na taj način pokušaćete da sebi skrenete pažnju sa nekog ko vam je bitan. Ipak, sa novim partnerom će biti vrlo lako da razgovarate na intimnom nivou.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.