VODOLIJA

Rođeni u ovom znaku koji su u braku ili ozbiljnoj vezi biće željni da razgovaraju i intelektualno se razvijaju sa svojim partnerom. Intelektualna stimulacija i lojalnost su 2 najbitnije stvari za Vodoliju a tokom ovog meseca vi ćete preuzeti brigu i odgovornost oko toga šta ćete zajedno raditi. Sada je pravo vreme da popričate o ozbiljnim temama kao što su finansije i domaćinstvo, a bićete prilično ubedljivi tako da možete da nagovorite partnera da uradi ili kupi nešto. Dosta ćete razgovarati i o zajedničkim prijateljima, ali je moguće da ćete se distancirati od osoba koje su nekad oboma bile bliske. Takođe, januar je odličan mesec za romatična iznenađenja, pa i  za veridbu.

reklame

Po svoj prilici, slobodne Vodolije će osetiti udar Amorove strele pod uslovom da su vesele, raspoložene i željne romantike. Bićete puni samopouzdanja, a suprotnom polu će naročito biti privlačna toplina kojom odišete.

 

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016. Ko sreće svoju srodnu dušu, ko ponovo kreće od nule, a ko maksimalno uživa u životu?

RIBE

Zauzete Ribe će tokom januara osetiti pravo uzbuđenje jer će vaš odnos sa partnerom biti ispunjen uzajamnim praštanjem i najtananijim emocijama. Vaša komunikacija i osećanja prožimaće dobre vibracije. Imaćete utisak kao da krećete ispočetka – zadržaćete sve što je valjalo iz prošlosti ali se ipak krećete napred sa uvoeđenjem nekih novina u vaš odnos.

Slobodne Ribe može da iznenadi nova veza na radnom mestu. To će pre biti neko koga ste upoznali na poslovnom putu iz vaše kompanije ili eskpert koji se bavi vašim poslom nego kolega iz kancelarije. Ova veza bi mogla vrlo brzo da poprimi obrise ozbiljne. Možda ćete pokušati da stišate svoje emocije i da se previše ne otvarate novom partneru. U redu je da postoji mala doza emocionalne rezervisanosti ali u svakom slučaju pokušajte da uživate u toj vezi.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu? /astrologyclub.org

besnopile.rs/

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.