Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Zanima vas kakva su vam sve iznenađenja zvezde pripremile u sferi emotivnih odnosa u prvom mesecu nove godine, pročitajte LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016

Ribama predstoji romansa na radnom mestu, Device će potražiti ljubav na društvenim mrežama, a zauzeti Rak i Strelac neće biti raspoloženi da svoje emocije i razmišljanja podele sa voljenom osobom

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016: Blizancima renesansa u ljubavi, Lav kipti od besa a Vodolija uživa u velikom poslovnom uspehu

OVAN

Na početku ovog meseca postojaće doza uznemirenosti jer će voljena osoba pokušati da vam naređuje i da vam uvede određena ograničenja. Vama je sloboda izražavanja i mogućnost da impulsivno odreagujete neophodna da biste se osećali živo pa će vam partnerovo ponašanje teško pasti. On će se ponašati nerazumno, možda će čak posumljati i u vašu vernost. Da biste postigli balans u vašem odnosu neophodno je da pristanete na određene kompromise, jer svaka veza je sastavljena od davanja i primanja. Ne možete da očekujete više slobode i razumevanja ukoliko ne uzvratite istom merom. Stoji vam dobar seksualni potencijal tokom januara tako da bi i na taj način mogli da izgladite poljuljane partnerske odnose. Budite spontani tokom vođenja ljubavi i pokažite partneru koliko ga želite.

reklame

Slobodni Ovnovi će se na početku januara osećati pomalo ranjivo ali kasnije će se kod njih probuditi osvajački gen. Na pomolu su nove veze u kojima ćete se veoma dobro mentalno povezati i one će ubrzo vrlo napredovati. Nova ljubav će vam pomoći da shvatite ko ste vi zaista a ako i ne potraje, bar ćete ostati dobri prijatelji.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?
LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

BIK

Bikovi koji su u braku ili u dugoj vezi biće fokusirani na praktična pitanja kako bi partnerski odnos mogao da lakše funkcioniše. Pošto ste vrlo jednostavna osoba, nećete imati mnogo živaca za igre ili komplikovane odnose te ćete ubrzo sve isterati na čistac.  Osećaćete se vrlo seksualno, zato budite otvoreni za partnera i odvojite vreme samo za vas dvoje da možete da uživate bez žurbe.

Slobodni Bikovi koji budu otpočeli vezu tokom januara treba da znaju da bi ona mogla ubrzo da postane vrlo ozbiljna. Moguće je i da ćete se vi ponašati zrelije i da će otpočeti upoznavanje sa vašim porodicama. Vaš partner i vi uživaćete u druženju sa različitim generacijama članova njegove i vaše porodice.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.