VODOLIJA

SUDIJA – IZNENADNA SREĆA – LOPOV

LJUBAV

reklame

Ukoliko imate emotivni odnos ili ste u braku, ne bi bilo ni lepo ni dobro da neke stvari krijete od partnera. Jeste, to mogu biti i sitnice… Ipak, mnogo je izvesnije da krijete povremene tajne susrete za koje ne želite da vaš partner sazna. Nemojte da budete iznenađeni ako voljena osoba otkrije neke stvari. Ne dozvolite da vas samo jak seksualni impuls vodi ka nekom tajnom švrljanju, razmislite šta sve možete time izgubiti. Ako ste pak usamljeni, provod i zabava sa prijateljima su nešto što je najočiglednije tokom februara. Neko vam se može ušunjati u misli, moguće osoba sa razlikom u godinama u odnosu na vas. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe, ne jurite sreću. Ako je namenjeno, neće vas zaobići.

POSAO

Prvo i najvažnije – regulišite svoja dugovanja i obaveze jer u ovom segmentu možete imati naglašenu problematiku, čak i posla sa sudskim izvršiteljima. Finansijskih priliva će biti, pa gledajte da ih iskoristite na pravi način. Imaćete povremeno nerazumevanje sa nadređenima, pokušajte da balansirate kako znate i umete i nemojte dozvoliti da vas povuče želja za prepucavanjem i raspravama. Pojedinima stoji mogućnost napredovanja. Obećanja koja dolaze od osoba od autoriteta jesu nešto na šta se možete osloniti.

ZDRAVLJE

Problemi prvenstveno sa kičmenim stubom. Takođe, stres i nerviranje, naročito u drugoj dekadi februara. Povremeno će vas mučiti neke nedefinisane tegobe, nesanica.

 

RIBE

VERNOST – BOLEST – OFICIR

LJUBAV

I Ribama koje su u emotivnim vezama ili braku može se tokom februara meseca pojaviti emotivno iskušenje. Svesni ste i vi sami da je ovo samo seksualna strast, da odnos nema dubinu ali teško vam je da se oduprete osobi koja vas neodoljivo privlači. Bićete na razmeđi – ostati veran ili se prepustiti? Uradite po svojoj savesti, odluka je ipak samo na vama. Oni koji su emotivno neispunjeni i trenutno sami mogu u jednom trenutku poželeti da obnove kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Neki od ovih “reanimiranih” odnosa bi možda i mogli da uspeju, pitanje je samo da li je baš vaš među njima. U svakom slučaju ovaj mesec donosi novitete, a najaktivnija će biti prva i treća dekada.

POSAO

Očekivano unapređenje može biti prolongirano, a vi prilično razočarani razvojem situacije. Nemate nikakvog razloga za “padanje”, i vaš trenutak će doći na dnevni red, samo drugom prilikom. Privatni poslovi se oporavljaju i napreduju, iako vaše nezadovoljstvo stoji i dalje. Jednostavno, ne može preko noći ono što ste vi zamislili. Pripadnici ovog znaka koji rade za druge imaju dosta solidan period pred sobom, posebno u finansijskom smislu. Neće biti nekih posebnih noviteta, uglavnom ustaljena svakodnevica, ali makar bez većih trzavica i nerviranja.

ZDRAVLJE

Možda biste i mogli da posetite lekara zbog stomačnih tegoba koje vas veće neko vreme muče. Prestanite da budete sami svoj doktor, već idite kod onih koji su za to plaćeni.

Kad ti muškarac kaže "VOLIM TE" - Ni za živu glavu nemoj ovo da radiš!

mojastrolog.rs/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.