STRELAC

PUTOVANJE – NOVAC – NEISKRENOST

LJUBAV

reklame

I kod Strelčeva se dosta aktivirao element strasti , pa će pojedini pripadnici ovog znaka, bez obzira na to što su zauzeti, možda teško odolevati iskušenju koje je pred njima. Ako već idete na tu stranu, nemojte zaboraviti na onu čuvenu ” Zaklela se zemlja nebu da se svaka tajna dozna ” pa razmislite o tome šta biste mogli dobiti… A šta sve izgubiti. Usmerite se ka partneru jer se tokom ovog meseca lakše mogu prebroditi neke nesuglasice među vama. Ako ste mladi i slobodni, verovatno baš i nećete imati mnogo želje za smirivanjem, a ovaj mesec će vam pružiti mnogo šansi za zabavu. Ako biste radije nešto trajno i stabilno, onda obratite pažnju sredinom februara – sledi vam jedno značajno poznanstvo.

POSAO

Ovo je mesec dobrih zarada i dogovora. Vidi se da ćete biti motivisani i spremni da se angažujete, a da će vam sve ovo itekako biti uzvraćeno kroz neke nove poslovne početke. Pokrenite se ka stranim firmama I investitorima jer vam i sa ove strane sledi uspeh. Budite na oprezu, jer će vaši konkurenti takođe biti aktivni. Konkurencije može biti i u najbližem poslovnom okruženju, od strane ambicioznih kolega. Velika podrška od strane nadređenih osoba, naročito u drugoj polovini meseca. Podelite neke svoje ideje.

ZDRAVLJE

Starijoj populaciji mogući problemi sa radom srčanog mišića, kao i sa pritiskom. Mlađi neka više pažnje obrate na urogenitalni trakt. Mogućnosti infekcija.

 

JARAC

DETE – PISMO – LJUBAVNICA

LJUBAV

Dobar mesec za ljubav, bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti. Onima u vezama i braku slede novi planovi, novi dogovori, nešto što bi trebalo dodatno da vas veže ili učvrsti vaš odnos. Moguće je da će to biti čak i planiranje potomstva. Dobre vesti i onima koji tek razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerom. Ovaj mesec shvatite kao vreme odmora, ljubavi, zajedništva. Ako ste sami, ne brinite se – nećete to još dugo ostati. Kroz ceo februar će se provlačiti prilike za vas, a sama poslednja dekada označava I konačni početak jedne lepe ljubavne priče. Ovu osobu je zaista vredelo čekati. Uživajte!

POSAO

Ovo se, pre svega, odnosi na one koji tek traže posao. Februar je zaista vreme kada se kontakt sa potencijalnim poslodavcem može pretvoriti u dobru poslovnu priču. Ne čekajte da vam nešto padne samo od sebe u krilo, aktivirajte se. Jarčevima generalno ovaj mesec donosi prvenstveno mnogo bolje finansijske prilive. Naravno, nisu oni došli sami od sebe, već su posledica prethodnog perioda kada ste zaista vredno radili I napravili dobre dogovore. Nastavljate sa velikim aktivnostima. Uključite se više u pregovore sa stranim firmama i predstavništvima.

ZDRAVLJE

Dobre zdravstvene predispozicije. Povremeno možete samo imati probleme sa grlom i respiratornim organima. Radite na svom imunitetu.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.