VAGA

KUĆA – LJUBAV – GUBITAK

LJUBAV

reklame

Onima u emotivnim odnosima i brakovima prioritet bi tokom februara morala biti stabilnost sa partnerom. Na prvi pogled izgleda kao da će se do toga lako doći, jer postoji jaka ljubavna povezanost, ali se morate čuvati povremenih neugodnih situacija, koje bi mogle destabilizovati vezu. Sam početak meseca je problematičan, ali bi se slična situacija mogla desiti i u poslednjoj dekadi februara. Vodite računa da se drugi, slučajno ili namerno ne postave između vas dvoje. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, sedite i razmislite šta je ono što zaista želite – ljubav ili slobodne, neobavezne odnose. I za jedno i za drugo ćete dobiti mogućnost, samo treba da odredite šta vam je prioritet…

POSAO

Poslovne postavke su dobre i kroz ovaj mesec se mogu unapređivati saradnje u kojima ste. Potraga za novim ljudima sa kojima ćete moći da ostvarite dogovor i dodatno se stabilizujete. Obratite pažnju na rizično poslovno ponašanje – možete profitirati, ali ako budete neoprezni, možete takođe i izgubiti. Okretanje ka brzoj zaradi može biti kontraproduktivno, sada su vam potrebni poslovni odnosi koji vam na duže vreme obezbeđuju materijalnu sigurnost. Saradnje sa većim prifatnim firmama ili državnim institucijama.

ZDRAVLJE

Grlo i pluća mogu biti slaba tačka tokom ovog perioda. Odreknite se takođe nekih lošijih navika i dovedite svoje telo u optimalnu kondiciju. Starijima problemi sa pritiskom, ali i sa kičmom.

 

ŠKORPIJA

TUGA – IZNENADNA SREĆA – POSETA

LJUBAV

U emotivnim vezama i brakovima možete osetiti izvesnu vrstu stagnacije i nezadovoljstva, pa se iz tog razloga okrenuti prolaznim flertovima i avanturama. Ukoliko ne želite da destabilizujete svoj odnos, usmerite ovu energiju na očuvanje veze, iznenadite partnera na pozitivan način, idite na kraće putovanje ili makar zajednički vikend. Sve ovo bi moglo doprineti da se ponovo povežete. Usamljenima se prilično neočekivano mogu pokrenuti događaji na ljubavnom planu. Od vas će zavisiti da li ćete odnos sa nekim usmeriti ka ozbiljnosti ili ćete više želeti da ovo ostane na nivou povremenog, neobaveznog. Strasti vas prilično drmaju, pa je pitanje da li ćete moći da se zaista smirite I skrasite.

POSAO

Priželjkujete promene, jer se tip poslovnih odnosa u kojima ste svodi na veliko nezadovoljstvo, mnogo rada, a neispunjenost u finansijskom smislu. Kao što to obično i biva u životu – baš te promene dolaze potpuno iznenada i neočekivano. Tako i Škorpije mogu očekivati komunikaciju ili susret koja će njihov poslovni segment preokrenuti za 180 stepeni. Hvatajte svoju šansu koliko god ona bila skopčana sa nekim turbulentnim momentima, čak i nerviranjem. Novi ljudi, nove saradnje, novi poslovi.

ZDRAVLJE

Promene će nastupiti i u zdravstvenom segmentu. Mnogi će se pripadnici ovog znaka pokrenuti na jači način i upustiti u neki vid rekreacije i brige o svom organizmu. I bilo je vreme.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.