BLIZANCI

VESELJE – DETE – SUDIJA

LJUBAV

reklame

Slobodni Blizanci imaju još dugačak put do ljubavi. Ili je u vašoj blizini već neko ko vam se dopada ili ćete tu osobu upoznati odmah početkom meseca. Ako želite samo zabavu i strastvenu avanturicu, moći ćete i da je ostvarite. Međutim, ukoliko vam je na pameti nešto trajnije, gradite ovaj odnos i komunikaciju polako tokom celog perioda. Tek će druga polovina meseca moći da vam donese početak na pravi način, ispunjenost i zadovoljstvo. Oni koji su u vezama i brakovima proći će kroz februar u dobrom raspoloženju sa partnerom. Verovatno ćete češće izlaziti, družiti se sa prijateljima i provoditi zajedno više vremena. Pojedini parovi počeće sa razmišljanjima o prinovi i praviti ozbiljnije planove za budućnost.

POSAO

Dosta komunikacije, dosta susreta sa potencijalnim klijentima i saradnicima. Prve dve dekade februara verovatno ćete biti dosta aktivni u pronalaženju novih načina zarade ili se aktivirati ka proširenju tržišta. Brzo razmišljate, imate inovativne ideje, sposobni ste da ih prezentujete na pravi način, pa ćete imati podršku od autoriteta ili šefova. Ne vodite se principom „lako ćemo“, ne brzajte i ne budite lakomisleni u obavljanju svojih obaveza jer se možete suočiti sa kritikom starijeg kolege. Materijalni segment tek pred kraj meseca postaje stabilniji.

ZDRAVLJE

Respiratorne infekcije koje treba lečiti adekvatno jer mogu zahvatiti i pluća i bronhije. Povremeno ćete imati problem sa stomakom, varenjem i crevima.

 

RAK

LJUBAVNICA – UDOVAC – NESREĆA

LJUBAV

I kod Rakova je najaktuelnija strast kao pokretač u emotivnom segmentu. Ako ste mlađi i željni ludovanja, imaćete dovoljno prilika da uživate. Rakovima je tokom ovog perioda aktivna i ljubavna prošlost ka kojoj vas može vratiti opet taj element uzbuđenja i vatre. Obzirom na pokazatelje, malo je verovatno da bi se ove „povratničke misije“ mogle pretvoriti u ozbiljnu ljubavnu vezu. Generalno – za one koji žele da se trajnije vežu za nekog, čini mi se da će biti malo pravih šansi. U emotivnim vezama i brakovima drugi deo meseca može doneti povremene tenzije koje mogu biti zasnovane na ljubomori i posesivnosti. Međusobne optužbe iznedriće par jačih svađa. Ipak, na kraju će ispasti da je sve to bilo bura u čaši vode.

POSAO

Dosta će se prilika otvoriti pred vama tokom februara, a ono što je osnovno i najjače prikazano jeste strpljenje, upornost i istrajnost u svemu što započinjete. Ovaj period može doneti početke bitnih poslovnih saradnji sa jakim klijentima i firmama i vaš veći proboj na tržište (ukoliko ste privatnik). Povremeno ćete biti skloni riziku, što vam se može isplatiti, ali obzirom da je kao centralna postavljena karta Udovca, poruka bi bila – dobro razmisli i ne žuri. Neki bivši saradnici i klijenti mogu pokušavati da obnove saradnju sa vama.

ZDRAVLJE

Kod starijih pripadnika znaka moguće aktiviranje hroničnih bolesti. Kod mlađih problemi sa upalama, infekcijama, pesak i kamen u žuči.

Šta žele devojke, a šta zrele žene

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.