Najidealnija veza

Koliko god je svaki par priča za sebe, ipak nisu toliko ni različiti. Ako ljubav iole postoji, svaki partner ima želju da vezi u kojoj je traje, ali ne može da očekuje da će se to desiti samo od sebe ili da treba da bude potpuno samovoljan. Neki red ipak treba da se zna

 

Valjda ti je već do sada jasno da je potrebno puno kompromisa, razgovora i truda kako bi jedan odnos trajao. A to se naročito odnosi na ljubavne relacije. Zato, ako želiš da ti i tvoj dragi potrajete, sve što možemo da kažemo je: sledi ova pravila.

 Viđajte se što češće

reklame

Ako ne živite zajedno ili u istom gradu, pokušajte da nađete što više zajedničkog vremena, koliko vam to dozvoljavaju razne okolnosti. Ne kaže se bezveze daleko od očiju, daleko od srca.

Stvorite vaše male rituale

Rezervišite sredu za bioskop, petak za opuštene filmske večere kod kuće, subote za odlaske u grad ili romantične večere, a nedelje za izlete u prirodu.

Da li tvoja veza može da izdrži ovaj TEST: Samo 5 pitanja te deli od istine!

Budite prisutni

Kada ste zajedno, zaboravite na Fejsbuk, Instagram i uopšte na svoje mobilne telefone. Zašto bi vam uopšte šta odvlačilo pažnju ako želite da  se 100 posto posvetite jedno drugome. Komunikacija je temelj svakog zdravog odnosa.

Ispunjavajte svoja obećanja

Drugim rečima, nemojte ih davati pa kršiti, jer ne želiš da on prestane da misli kako na tebe može baš uvek da računa. Razume se, i druga strana bi trebalo da se ponaša tako.

TVRD U GLAVI, MEKAN U GAĆAMA: Ovo RETKOJEPCI najviše zameraju ženama

Pametno se svađajte

Budite iskreni, recite kad vam nešto smeta, ali i razgovarajte o problemu kako biste ga rešili. Za udarce ispod pojasa, galamu i durenja nema mesta ako želite zdravu vezu. Nikada nemojte da idete u krevet ljuti.

 Čuvajte jedno drugome leđa

Čak i kada on nije u pravu, pred drugima pokaži da si uvek na njegovoj strani. Koliko god ne želi da prizna, svaki muškarac potajno očekuje bezrezervnu podršku svoje dame. Tek kad dođete kući, odnosno kada ostanete nasamo možeš da mu kažeš zašto misliš da nije bio u pravu.

Šta žene cene na muškarcima / Najidealnija veza

index.hr/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.