Dnevni horoskop za 2.7.2016.

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u karte ne bi li predvidele budućnost. Iako mnogi ne veruju u njihovo umeće, one su mnogo puta pokazale da bez greške umeju da otkriju šta očekuje svaku osobu u narednom periodu života

 

Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob u najkraćem mesecu prestupne godine

 

reklame

OVAN

NEPRIJATELJ – GUBITAK – PUTOVANJE

LJUBAV

Tokom ovog meseca pod velikim ste uticajem strasti i želje za fizičkim kontaktom pa postoji velika verovatnoća, bilo da ste zauzeti ili slobodni, da ćete u jednom momentu poželeti da oprobate čari povremene avanture. Zauzeti bi ovaj višak energije mogli da potroše time što će isplanirati put, makar na par dana, sa voljenom osobom, gde ćete moći da se prepustite jedno drugom. Generalno – sledi vam mesec promenljivog odnosa sa partnerom, mogućnosti za povremene tenzije, ali kako se bude išlo ka kraju februara, situacija bi trebalo da postaje lakša. Oni koji su usamljeni u prve dve dekade meseca će uglavnom nailaziti samo na ponude neobaveznog tipa. Zainteresovaćete se za nekog tek pred kraj februara.

POSAO

Vodite računa o svojim odlukama, posebno o onima koje se vezuju za saradničke odnose. Moraćete da naučite da prepoznate ko je dobar po vas, a ko vas vodi u gubitak ili stagnaciju. Neko vam može raditi iza leđa, a predstavljati vam se kao lojalan kolega ili saradnik. Ishitrenost u prvoj polovini meseca može doneti lošije odnose sa ljudima od kojih zavisite. Nestrpljivost je naglašena tokom celog februara i trebalo bi da je kontrolišete. Drugi deo meseca doneće bitne, ali teške pregovore sa saradnicima iz inostranstva.

ZDRAVLJE

Loše navike mogu uticati na zdravstvenu situaciju. Definitivno morate razmisliti o fizičkoj aktivnosti, za šta je naročito pogodna poslednja dekada februara.

BIK

UDOVAC – LJUBAVNIK – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

Slobodnim Bikovima pojavljuje se jaka, autoritativna osoba prema kojoj osećaju izuzetnu fizičku privlačnost. Moguće je da postoji razlika u godinama, ali vam ovo neće smetati da „odlepite“ od ljubavi. Pošto će krenuti iz velike strasti, postoji opasnost da priča ostane samo u granicama neobaveznog, avanture. Da biste to predupredili, ne otkrivajte baš odmah sve svoje adute. Idite onoliko polako koliko je to moguće. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogli bi se naći na slatkim mukama. Neko vam šeta kroz misli mnogo više nego što bi trebalo. Ako imate nameru da se upuštate u avanturicu sa strane, budite svesni rizika. Možda bi bilo pametnije iskoristiti drugi deo meseca, koji je izuzetno dobar za jačanje ljubavi između vas i partnera.

POSAO

Iako ćete u februar ući u dosta teškim i komplikovanim poslovnim situacijama, rešenje će se relativno brzo pojaviti. Stagnacija u prvoj dekadi meseca brzo se može prevazići, najviše kroz saradnje sa osobama koje imaju preduzetnički duh i eksperti su u svojoj oblasti. Slušajte savete onih koji su stariji od vas i imaju više iskustva. Dobar odnos sa nadređenima koji vas čak mogu pogurati u nekim vašim projektima ili zamislima i to u trećoj dekadi februara. Sa novcem postupajte oprezno – koliko god da postoji mogućnost da na brzinu zaradite dosta, mogući su i gubici usled neopreznosti ili loše procene.

ZDRAVLJE

Starijoj populaciji problem može praviti sve ono vezano za kičmu i kosti, naročito lumbalni deo. Mlađi solidno, ali postoji opasnost od virusnih prehlada i infekcija.

Ako ste danas depresivni, niste vi krivi: Došao je tužni ponedeljak!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.