Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020: Saznajte šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog ćete zdravlja biti tokom ovog meseca.

OVAN

LJUBOMORA-DETE-NEPRILIKA

Ljubav

reklame

Čak i kada postoje neki komplikovani trenuci u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom – poenta je istrajati, prevazići napete situacije i u vezu uneti više ljubavi i zajedništva. Na taj način bi zauzeti Ovnovi trebali da razmišljaju tokom januara. Najlakše je odustati ili se okrenuti nekom drugom, flerta ili tajnog odnosa radi – graditi pravu ljubav i pravu vezu je ponekad teško, ali vredi truda. Zato se potrudite da vam ovaj mesec donese lepe zajedničke trenutke. Stavite ljubav i strast na prvo mesto. Slobodnim Ovnovima stoje neki novi emotivni počeci, ali oni koji su uglavnom obojeni strašću…

Posao

I pored nedoumica i nesigurnosti koje imate po pitanju poslovnog segmenta, ipak će januar mesec doneti dobre rezultate. Ovnovima su jako naglašeni novi počeci – novi saradnički odnosi, jaka poslovna partnerstva, ali i radna mesta nezaposlenima. Ukoliko tražite posao, najviše sreće ćete imati od početka druge dekade januara. Kolegijalni odnosi bi trebali da se poboljšaju, kao i komunikacija sa nadređenima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada ćete imati troškove vezane za majstore i popravke.

Zdravlje

Starijim Ovnovima su naglašene infekcije, najpre vezane za urinarni trakt. Obavite potrebne analize kod lekara.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2020

BIK

TUGA-IZNENADNA SREĆA-OFICIR

Ljubav

Kod slobodnih Bikova naglašena je velika usamljenost i jaka potreba da ponovo vole i budu voljeni. No, bojim se da karta Iznenadna sreća teško može da vam donese nešto stabilnije i ozbiljnije, pošto uglavnom govori o dobrom provodu i odnosima u kojima postoji element neobaveznosti i avanturizma. Eventualno bi treća dekada mogla da vam donese nešto trajnije – u pitanju je ili neko koga upoznajete preko posla ili osoba koja je uniformisana. Što se tiče onih koji su zauzeti – red lepih dešavanja, red neke ustaljene svakodnevice. Potrebno vam je nešto što će malo „oživeti“ odnos sa voljenom osobom….

Posao

U ovom će mesecu nastupiti promene i povećanje aktivnosti u poslovnom segmentu. Sigurno je da vas očekuje veća užurbanost i pomalo nerviranja zbog kratkih rokova za obavljanje nekih poslova, ali karte pokazuju da ćete uspevati da ostvarite kvalitetne i povoljne rezultate. Ne savetuje vam se da donosite neke odluke na brzinu, strpljivost i istrajnost je ono što vas vodi ka cilju i ka onome što želite.Po pitanju finansija, mogući su neočekivani, veći prilivi. Nezaposlenima – jake šanse u drugoj dekadi.

Zdravlje

Stariji Bikovi bi trebali da obrate više pažnje na cirkulaciju i stanje krvnih sudova. Mlađa generacija će biti više podložna stresu.

vaš znak na sledećoj strani

loading...