VAGA

NOVAC-MISAO-NESREĆA

Ljubav

reklame

Bili slobodni ili zauzeti – često razmišljate o osobi prema kojoj osećate veliku strast. Moguće je da je to neko sa kim radite ili imate neku vrstu poslovnog kontakta. Ukoliko ste slobodni, to što osećate nije veliki problem, jer vam ništa ne stoji na putu da tu želju i ostvarite. Da li će od toga biti nešto ozbiljnije ili ne, u ovom trenutku je teško reći….No, problem postoji ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka, jer ulaskom u nešto što je van okvira vaše postojeće veze, možete itekako pripremiti teren za probleme. Moram da priznam da je iskušenje prilično veliko i da nisam sigurna da li ćete uspeti da mu odolite.

Posao

Ulazite u januar sa nekim stabilnim poslovnim pozicijama i u korektnoj finansijskoj situaciji. Računajte da u prvom delu meseca nećete imati nekih naročito podsticajnih trenutaka po pitanju posla, ali neće biti ni turbulencije i dešavanja koja vam ne odgovaraju. Uglavnom će funkcionisati korektni odnosi i poslovanje. No, treća dekada vas može iznenaditi, neki problemi se mogu pojaviti, naročito u saradnjama i partnerstvima koja traju duže. Moguće je da dođe do promena, čak i prekida.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje, relaksacija, ali i više fizičkih aktivnosti. Pripremite svoj organizam i svoj imunitet za treću dekadu januara, kada ćete biti podložniji virusima.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020

ŠKORPIJA

TUGA-ČEZNJA-PORUKA

Ljubav

Ljubavna neispunjenost i zastoj, kao i jake strasti koje su u ovom periodu probuđene u vama, mogu slobodne Škorpije uvesti u priču koja će biti vrlo zanimljiva i podsticajna po vas, ali za koju još uvek ne možemo utvrditi da li je trajna ili ne. No, sigurna sam da, bar u početnoj fazi ovog odnosa, nećete mnogo razmišljati o tome koliko će biti prisutan u vašem životu. Za sada uživajte, a za dalje – videćemo….Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, postoji šansa za pozitivne pomake i zanimljiva dešavanja. Doduše, stoji da ste u prvom delu meseca pod uplivom jakih osećanja – sumnje i ljubomore, ali je to prolazno.

Posao

Osećaj statičnosti i potreba da se neke stvari promene kada je vaša karijera u pitanju, biće jaki tokom prvog dela januara. Možda smatrate da niste adekvatno nagrađeni za svoj trud, a možda vam je jednostavno potrebno nešto da vas pokrene – moguće je da je poslovna svakodnevica postala previše dosadna za vas. Da bi se nešto konkretnije dogodilo, ipak je potrebno da uđete u drugi deo januara, kada ćete se prave prilike već otvoriti ispred vas. Otpočinjete dogovore koji vas vode ka nečem novom…

Zdravlje

Manji pad imunog sistema početkom januara – obratite pažnju na urinarni trakt, moguće su infekcije. Ostatak meseca donosi dobro zdravlje i energiju

vaš znak na sledećoj strani

loading...