STRELAC

TUGA-SMRT-VENČANJE

Ljubav

reklame

U nekim emotivnim i bračnim relacijama kod Strelčeva definitivno je došlo do odlučujućih momenata. Trebali bi da se preispitate i vi i partner – da li vredi ulagati više u ovu priču ili odustati od nje. Neki prelomni trenuci mogu biti baš polovinom januara. Ukoliko se odlučite da uložite sebe i na dalje u ovu priču, budite svesni da ćete morati da budete odgovorniji prema voljenoj osobi. Što se tiče slobodnih, vi ste ili u fazonu da žalite za nekom prošlošću ili trenutno pred sobom ne vidite bilo kakvu pravu ljubavnu priliku. I jednima i drugima, treća dekada ovog meseca otvara mogućnosti za ulazak u novu priču.

Posao

Iako sporije nego što biste vi to želeli, poslovni segment se ipak kreće u smeru stabilnosti i pozitivnih dešavanja. Neku formu zastoja možete osetiti u prvoj polovini januara, ali zato vam ostatak meseca donosi mogućnost za jaku poslovnu saradnju, koja može imati veze i sa inostranstvom. Neki od vas se mogu odlučiti da prekinu sa postojećim poslom, jer su pronašli nešto što im više odgovara. Ako ste nezaposleni – treća dekada januara vam donosi prave prilike. Finansije – promenljivo u ovom mesecu.

Zdravlje

Imunitet vam je slaba tačka, a stariji Strelčevi će imati problema i sa aktiviranjem hroničnih tegoba, naročito onih koje se vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020

JARAC

LJUBAVNIK-LOPOV-PUTOVANJE

Ljubav

Zauzetim Jarčevima stoje momenti neizvesnosti i preispitivanja i sebe i odnosa u kojem su tokom januara. No, sudeći po kartama, vi i voljena osoba ćete uspeti da ih prevaziđete i nastavite dalje zajedno. Ukoliko kod vas postoji neka sumnja ili ljubomora, trebali bi da se otvorite i iskreno porazgovarate sa dragim bićem. Sve je lakše rešiti ukoliko postoji iskrena komunikacija. Uvidećete da su vaše sumnje bile bespotrebne. Ukoliko ste slobodni, u svom srcu skrivate duboku zainteresovanost i emociju prema nekom. Savet karata za vas je da se prepustite i igrate otvorenih karata. Mogućnost ulaska u novu priču.

Posao

Muče vas razmišljanja i planovi o budućnosti, jer vam je u ovom trenutku sve suviše nedefinisano i nejasno. Nemojte odustajati od ciljeva koje ste postavili, jer vam drugi deo januara donosi šansu i da uradite nešto konkretnije. Neki od vas su zainteresovani za saradnje sa strancima, drugima se otvaraju mogućnosti češćih putovanja, možda i izmeštanja iz mesta stanovanja. Imajte poverenja u sebe, ali i u okolnosti koje u ovom trenutku jesu na vašoj strani. Ulazite u jednu novu, bolju poslovnu fazu.

Zdravlje

Prva polovina meseca donosi smanjen imunitet, a u isto vreme pojačan nivo stresa. Potrudite se da se više odmarate, ali i da se krećete, bavite fizičkom aktivnošću.

vaš znak na sledećoj strani

loading...