LAV

VENČANJE-VERNOST-NEISKRENOST

Ljubav

reklame

U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom ovog meseca je neophodno biti što otvoreniji i iskreniji. Vaše bitne relacije su prikazane kao prilično stabilne i nemojte unositi nemir i pometnju u njih time što ćete neke situacije skrivati od voljene osobe. Naravno, upozorenje pogotovo važi za one koji bi eventualno hteli da skrenu ka nekim tajnim vezama….Lavovi koji su slobodni imaju više prilika da uđu u novu ljubavnu priču koja bi čak i mogla postati trajna vrednost u njihovom životu. Da, šanse postoje, ali je pitanje koliko ćete vi biti spremni da se nekome obavežete. Možda vam je sloboda ipak milija…

Posao

Posebno obratite pažnju na odnose sa poslovnim partnerima i saradnicima tokom ovog meseca. Vi se potrudite da budete korektni i da svoje obaveze izvršavate na vreme. Naime, treća dekada januara donosi neke neugodne momente, kada sve ono što je loše može izaći na videlo i uzburkati odnose koji su vam važni. Takođe, Lavovi imaju jaku konkurenciju u svom najbližem okruženju i moguće je da će vam se čak neke stvari raditi i iza leđa. Neka vaš rad i vaši rezultati govore sami za sebe. To vam je zaštita.

Zdravlje

Prva polovina meseca je dosta stabilna u zdravstvenom segmentu, samo vam se preporučuje više kretanja i promene u načinu ishrane. Kraj januara – slabljenje imuniteta.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020

DEVICA

NEŠTO NOVCA-PISMO-LJUBAVNICA

Ljubav

Slobodne Device mesec januar polako vodi ka ljubavnoj sreći i zadovoljstvu. Od površnog poznanstva i povremene komunikacije, do jake vezanosti i zaljubljenosti. Treća dekada januara definitivno vam donosi da sa osobom koja vam se dopada uđete u emotivnu priču. Buran i uzbuljiv mesec je pred vama – imaćete mnogo kretanja, izlazaka, komunikacije – uživajte u dešavanjima! Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, početkom meseca su prisutne neke manje nesuglasice, ali ništa što vi i voljena osoba ne možete prevazići. Kompromis i dobra komunikacija pomoći će da se stabilizujete sa partnerom.

Posao

Prvi deo januara će uglavnom proteći u nekim sitnim obavezama i poslovima, ili ćete se pak usmeriti da završite ono što je ostalo nezatvoreno u proteklom periodu. Druga dekada januara već donosi povećane aktivnosti i neku pozitivnu užurbanost kod vas – pokrenuli ste se u smeru dogovora sa saradnicima, a ovaj period bi i nezaposlene Device trebale da iskoriste jer će imati sreće u pronalaženju novog posla. Stoje vam mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje i prilive iz više izvora.

Zdravlje

Nervoza i stres će vas pratiti u prvoj polovini januara. Trudite se da budete u pokretu, ako je moguće – što više u prirodi i na svežem vazduhu

vaš znak na sledećoj strani

loading...